Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

wosho 

všechny recenze uživatele

Takhle učelově vykradený film, postavený na jediném nápadu se jen tak dlouho nevidí. Na zručně natočený, přesně odehraný (herci nádherně přehrávají) a solidně napsaný (vymyslet tolik gagů na jednoduchý nápad mimino x únosci) a přesto finančně neůspěšný film se nelze až tolik hněvat. Jasně producentům ukazuje, že ždímat závěr Sám doma1 a 2 prostě nejde. Přesto se na tohoto prcka rád vždy podívám, což o třetím díle Sám doma rozhodně nemohu napsat. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Vrcholně nesmyslný a trapný pokus o komedii. Od dob Sám doma se toho událo mnoho a filmů, kde to dítě dává sežrat dospělým, už americká továrna na sny vychrlila mraky. Tohle je však patrně nejžalostnější a nejtragičtější hovadina, jakou jsem na toto téma viděl. Nemám rád, když to někdo úmyslně přežene a už vůbec nemám rád, když vás film neustále uvádí do rozpaků; neřkuli vás vyloženě sere. Je až neskutečně nesnesitelné, když malé batole "na oko" zvládne tolik neuvěřitelných malérů. Věřím, že obecenstvo pod pět let by to možná žralo, ale já už jsem maličko odrostlejší kus a mám zcela jiný vkus. Proto vás důrazně varuji! Sledováním téhle blbosti si vážně poškozujete mozek, redukujete IQ a ničíte si dobrý vkus! Nevrmór! 5% ()

Reklama

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Prcka Binka jsem si jako malá pořád pouštěla na VHS a milovala jsem ho. Dnes jsem ho po letech viděla znovu a překvapilo mě, že si pořád pamatuju dialogy. Jasně, postrádá to logiku, ale má to skvělé herecké výkony, je to vtipné a je to prostě úžasný film na sváteční den, pro pobavení a odpočinek celé rodiny. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem nejakou naprostou traparnu, ale diky nulovemu ocekavani, jsem se celkem dobre bavil. Samozrejme to neni nic extra, jen jednoducha rodinna komedie, ale sceny s prckem a unoscema byli vetsinou docela vtipny. Sice neco podobnyho je i v Sam doma, parchant co ma stesti a vymasteni unosci, ale to se dalo cekat, ze tohle nebude nic originalniho. Za sceny z unoscema davam 3*, jinak to stalo za hovno. ()

JimWalker007 

všechny recenze uživatele

Prcek Bink je len nástrojom, štetcom, ktorým perfektný Joe Mantegna vyčaroval slzy smiechu v mojich očiach, keď som sa na tomto filme zvíjal od smiechu v kine prvý krát. Spoločnosť mu robia dvaja podarení nahrávači. Scénu s gorilou - kým sa ešte nestala hviezdou v slovenskej politike - si vždy rád pozriem, a počas hluchých miest je vždy čas zbehnúť do chladničky pre pivo. A keď budú horieť nohavice v rozkroku tým, čo tento film považujú za odpad - rád ho uhasím. Od Binka ruky preč! A choďte sa radšej smiať na filmoch Larsa Von Triera... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • O hudbu k filmu se měl zasloužit oscarový Jerry Goldsmith, ale kvůli kolizi s pracovním rozvrhem musel odmítnout. (HellFire)

Reklama

Reklama