Reklama

Reklama

Past na žraloka

  • USA Shark Bait (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý bezstarostný rybí kluk se s rodiči přestěhuje na nový korálový útes. Jeho život se změní v okamžiku, kdy mu tátu a mámu chytí do rybářské sítě. Od této chvíle se o sebe musí postarat úplně sám. Naštěstí si na novém místě najde rychle spoustu kamarádů, se kterými vymýšlejí jednu lumpárnu za druhou. Jednoho dne ale spatří Cordelii – tu nejkrásnější rybí slečnu, jakou kdy potkal. Zamiluje se. Ale zdaleka není jediný, komu se Cordelie líbí. Útesu vládne nebezpečný žralok Troy se svou partou stejně zubatých kamarádů. Ten slíbil, že neublíží žádné rybce, když si ho Cordelie vezme. S tím se ale statečný hrdina nehodlá smířit a rozhodne se s Troyem bojovat. Dokáže tak malá rybka získat lásku své vyvolené a zároveň ji i útes ochránit před divokým žralokem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (76)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Shark Bait je neuveriteľne slabý film, ktorý vykradol Nema i Príbeh žraloka. A zároveň je opticky dlhý, nudný, nič sa v ňom nedeje a vôbec, s výnimkou prvého ročníka základnej školy nemá divácku klientelu. Dokonca aj tá sa otočí na päte, vzhľadom na neznámosť, slabé vtipy i dej, oveľa rýchlejšie, ako si distribútor mohol myslieť. Čo je však najhoršie, film nefunguje ani po formálnej stránke. Animácia je strašne slabá. Je to mizéria, a mieri na neuveriteľne nízke pozície. Kedy ste naposledy videli nedostatočnú paletu farieb, prázdne textúry a miestami dokonca sekanú animáciu? Holt je to film z roku 2006, takže to vieme pochopiť. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Originální šméčko na lidi, asi tak se dá charakterizovat tenhle animák. Poměrně nudná zálěžitost z podmořského světa točící se maloměstským životem z útesu. Animačně základní provedení není na škodu pro děcka, které lákají na pohled stejně barvy a pohyby podmořských rybek. Dějová tragédie s možnými následky není vyloučena, v lepším případě začnete prostě usínat. Ať se měl konat nějaký remake Příběhu žraloka, nebo mělo jít o napodobeninu Hledá se Nemo, tak nekvalitní podívaná je slušně znát i mezi potomky, kteří vám radši pustí výše zmíněné filmy. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak vlastně přemýšlím, za co tu slabou hvězdičku vůbec dávám? Za to, že je tam zmínka o Audrey Hepburn? Za to, že ta růžová rybka mi tam jako jediná z postav nelezla na nervy? Za to, že jsem z toho nakonec neměl pocit, že by to bylo tak strašné, že by si to ten odpad zasloužilo? Nebo snad za to všechno dohromady? Protože fakt k tomu odpadu nemám daleko - animace na rok 2006 vypadá strašně (a zastarale), postavy jsou strašně ploché i na animák (navíc jsou i dost nezajímavé), příběh téměř neexistuje a to, co se tam děje, je strašně slabé, nevýrazné a skoro až o ničem, humor není přítomen až na pár veletrapných pokusů, celkově je to strašná nuda a i střih je strašně divný (hlavně na konci, kdy tam skočí závěrečné titulky úplně z ničeho nic). A pak ať mi někdo tvrdí, že Příšerky pod hladinou byly strašné... Tohle bylo strašné dost, až tak, že i Ledová sezóna je oproti tomu sledovatelnější... Víc jak slabou 1* z toho nedostanu a nezaručuji, že to v budoucnu ještě neshodím dolů, protože tenhle animák se fakt hodně nepovedl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už vás někdy napadlo, co by se stalo, kdyby se vzaly filmy "Hledá se Nemo" a "Příběh žraloka", spojily by se do jednoho, vymazalo by se z nich kouzlo, vtip i hezký příběh, a navíc to natočili Američani spolu s Korejci? Tak jestli vás tohle někdy napadlo, podívejte se na film "Past žraloka", protože to je přesně to, co od snímku můžete čekat. Jsou tu nějaké ty ne až tak roztomilé rybky, které se snaží dokázat, že mají na to, aby předvedly velký příběh, je tu další souboj se žralokem jako ve filmu "Příběh žraloka", kde si to prcek rozdá s Goliášem, no a samozřejmě nesmí chybět rodinné drama ve stylu "Hledá se Nemo". "Past na žraloka" je hodně špatným pokusem, jak udělat něco velkého, ale skončit jen u toho, že jsem viděl vážně pěkné filmy a pak jsem je vykradl a udělal podle nich něco, o čem si myslím, že je to parádní, ale pořád je to jen vykrádání ostatních. "Past na žraloka" nemá žádné zvláštní kouzlo, člověk se ani nedočká nějaké krásné animace, je to místy docela obyčejné. Mělo by se to přece jen nechat na schopnějších studiích jako Pixar. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/06/past-na-zraloka-21-jump-street.html ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Pasca na žraloka nie je ani zďaleka taká vykrádačka známejších filmov aj keď istá podobnosť tu je. Animácia tiež nie je až taká hrozná aj keď chvíľami pôsobí moc lacno, no zopár záberov je graficky dosť dobrých. Dej je dosť obyčajný, pre decká ako stvorený. Vtipy sa sem tam nejaké vyskytnú, no je to nič moc. Pre deti je to určite výborná vec, pre dospelých je to už horšie sústo. Nedá sa povedať, že tu nič nefunguje, ladí spolu všetko pomerne dobre. Je to slabší animák, no nie je to katastrofa, je to niekde medzi 2 a 3*. Pre menších určite viac. 45% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama