Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

O dost lepší než "prázdninový" druhý díl. Zac Efron sice působí jako Ken, přesto je trochu přesvědčivější a přirozenější. Všichni zpívají a tancují pěkně, ale radši bych se nezmiňovala o podprůměrných textech písní :). Jednou to stačilo - kdybych byla nedejbože donucena dívat se na to znovu, musela bych asi snížit hodnocení... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Stručně - stojí to za kefron. Méně stručně - v zásadě se shoduju s Hitmanem - je to blboučké, naivňoučké, tupoučké a nepřirozené - čili přesně pro bravogril náctky. Ale i když se všichni zúčastnění (ne, nebudeme tomu říkat herci) producírují na hudbu, jejíž ekvivalent mojí věkové skupiny, řekněme Twenty 4 Seven nebo DJ Bobo, mě bavil tak leda do dvanáctého roku a dnes pro něj nemám nic než posměch a politování, pořád musím (vzhledem ke své taneční neschopnosti) mít aspoň nějaký respekt vůči těm děckám. Jinak trvám na tom, že Disney je mrtvej, a to je konec, 20%. ()

Reklama

xerno odpad!

všechny recenze uživatele

Toto není muzikál, jen prachobyčejný, špatný film ze školního prostředí. Proč z toho vlastně neudělali telenovelu ? Dyť tam jsou hrabivé, hodné, zlé, poctivé, hloupé a podivné postavy. A taky bych řek, že ten jeden ůchylák nezpíval moc dobře, spíš lehce hodně blbě - kdyby bylo na mě, já bych změnil scénář, režii, herce, kostýmy, hudbu, a nejvíc děj !!! ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Exploatačný tínedžerský muzikál využívajúci najbizarnejšie, najohranejšie a najvytrepanejšie emócie ako z cukrovej vaty. Tomu sú prispôsobené všetky typy tanečných čísel a melódie rečí. Až do tých najobskúrnejších hrán, výsledkovo značne falošné a nevyužiteľné. Z druhej strany sú muzikály i temer jediným žánrom, ktoré reálny svet neodzrkadľujú, ale iba určité vlastnostné archetypy. Ale ani nie sú určené k manipulácii: najkrásnejšie ksichtíky s najcnostnejšími cieľmi, s umelou výstrahou k ich skutkovému nenaplneniu, avšak popretkávané k najsilnejšiemu odhodlaniu daným výzvam čeliť. Blé... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Značka Disneyho štúdia hovorí za všetko. Pripravte si preto k sledovaniu sladký popcorn, vanilkovú colu a zavŕšiť to lízatkom ( resp. odkazujem dospelákom nejaký ten viacpercentný mok pre lepšiu chuť ). Filmík, z ešte menej trápne vyzerajúcej ( a znejúcej ) doby teeneagerského šoubiznisu ( ktorý v dnešných časoch nepozná hranice vkusu ), hlúpučký a naivnučký, ale energický a úhľadný. Tak som im tam hodil tri zlaťáky, aby vedeli že boli pomerne dobrý a myslím to s nimi - ako prečo nie. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (29)

  • Původně měl být maskotem družstva levhart, ale nakonec to byl tygr. (Halloween9)
  • Corbin Bleu měl hrát Ryana Evanse, ale nakonec byl obsazen do role Chada. (Halloween9)
  • Charles Klapow, jeden z choreografů, si zahrál ve filmu jednoho tanečníka. (Halloween9)

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama