Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Aljak 

všechny recenze uživatele

"Veríš v osud? - Nie! - Ani ja, vidíš sme si súdení, vezmeš si ma?" ... Tak celkom dobrá romantická komédia, na ktorej sa dalo celkom dobre zasmiať, hlavne scénka s tehotnou ženou v autobuse stála za to :D Ale zase nedá sa povedať, že by to bolo niečo extra výnimočné. No ako film na odreagovanie, oddych a pobavenie môže byť. Jason Biggs určite nesklamal, Isla Fisher je veľmi sympatická. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Už po sedmi minutách jsem věděl, že to je ono - i když všichni kolem říkaj, že se naopak po onom rozjezdu báli. Je to zvláštní mix Isliny roztomilosti (já ji prostě zbožňuju; ve 30 hlásek desetiletý a k tomu sexy od hlavy až k patě) a dostatku ujetých, místy až nevkusných fórků ... možná proto Wedding Daze tak bizarně funguje. Jo, funguje. ()

Reklama

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs dostál své pověsti a opět se objevil v absudrní americké romantické komedii. Vlastně ani nevím, jak jsem se na tento film dostal do kina, popřípadě kdo mě přinutil. Každpádně název "Amorův úlet" je v tomto případě opravdu na místě, o čemž se přesvědčíte hned v úvodní scéně, kdy představitel "slavného" Jima Levinsteina z Prciček žádá svoji dlouholetou partnerku (Isla Fisher) o ruku dosti netradičním způsobem. Opravdu ÚLET! ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs má snad už napořád přilepený role loserů, podivínů a zkrachovanců. Naštěstí mu to pořád ještě jde, a v tomhle lehčím ( točí on i nějaké "těžší"?) kousku jsem to opět skousnul. Naprosto průměrná komedie o o sbližování dvou náhodně se potkavších lidech, kteří hledají a hledají... a hledají. Ovšem nevědí co, a až tenhle pokus jim kupodivu vyjde. Nad slabý průměr to vytáhne několik naprosto ultimátních gagů ( já ale nejsem těhotná ) a okouzlující Isla Fisher. Neurazí, neublíží. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vytěšený filmy mužou zklamat, tyhle hádej, kdo jsem nikdy, protože s fiaskem se předem počítá, ale já se bavila skvěle. Mně vtipy nepřipadaly trapný a neoriginální, naopak, žasla jsem, že se toho v romantický komedii najde tolik k hlasitýmu řehotu. Poslední třetina se lehkosti prvních dvou trochu zpronevěřila, ale nikdo není dokonalý. I tak skvělá tečka dne. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama