Reklama

Reklama

VOD (1)

Billy The Kid a jeho banda dorazí do městečka Deliverance, kde právě finišuje stavba nové železnice. Drží obyvatele městečka v šachu, což vzhledem k tomu, že jsou to upíří, není velký problém. Šerifa změní na upíra a všechny místní děti unesou. Jejich plán je rozšírit pomocí nových přistěhovalců rozšířit své řady a ovládnout tak celý divoký západ. Na pomoc bezradným a bezmocným lidem však přichází dhampírka Rayne se skupinou svých věrných, aby nastolili v Deliverance pořádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem absolutně nedal viděl jsem to snad 3 trák a přitom dvakrát zaspal a potřetí když sem to viděl jsem si z toho pamatoval leda prd. Nicméně jedna scéna mě rozesmála na začátku jak kopou tu železnici jak ten chlápek jakože drží ten rýč to bylo moc i na mě i kojenec by to držel líp než on nemluvě o představiteli Billy Kida který byl tak vtipně drsný že sem se musel i smát. ()

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

… Takhle to píši na pokračování, dokud mám živě v paměti. BloodRayne 2 je otřesný humus kompletně na všech frontách. Hovado (opět ke vzatu k předlohám apod.) Uwe povýšilo odpad na novou úroveň. Chtěl jsem k tomu přistupoval jinak než k "odpadu" a že se snad po všech Uweho (klasických) kecech něco byť jen o malinko zlepší, ale chyba lávky. Uwe dostal vskutku brilantní nápad : přenést Rayne z Rumunska na divoký západ do vesnice Deliverance, která čítá cca 5 baráků a partu idiotsky ukecaných obyvatel, která čelí útoku upírů, kterým velí Billy the Kid. No prostě famózní. Logika a originalita dostává silně přes držku každým políčkem filmu a Uweho snaha o originalitu a nějaký příběh diváka vyloženě mučí. Ani ta těžce vykradená hudba mnoha známých motivu žádné plus nevytěží, pač ve chvílích kdy hraje, se každý normální člověk snad mlátí hlavou o stěnu. Ke konci si ještě Uwe dovolí vypůjčit velká jména do filmu (Billy the Kid, Wyatt Earp), to už však slabější povahy upadají do komatu. Kdo to přežil se buď „těší“ nebo schovává před dalšími počiny německého „vraha herních adaptací“, pač nás čeká další kupa Uweho počinů a údajně jedno další pokračování dhampírky Rayne. Kam nás Uwe pozve tentokrát, že by k indiánům, když už se nám ve dvojce mihli na kánoi? ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No, pro mě rozhodně příjemnější podívaná, než první BloodRayne. Celkem jsem i rád, že jsem se k tomu po minulé zkušenosti donutil. K. Loken sice byla kočka, ale N. Malthe se mi zdá na tuto roli pasuje lépe. U. Boll je magor a nenatočí asi nikdy dobrý film, ale tento nebyl pro mě tolik zlý. Zasazení do westernového prostředí mělo úspěch, nebylo tam zbytečně moc krve, zbytečně moc hvězd a už nebylo tolik problematických choreografií soubojů, když se hlavně střílelo. Trochu si myslím není ok, že byla použita E. Morriconeho hudba, ale do zákulisí nevidím. Jo, 3* dávám, i když to není fér vůči normálním filmům, ale je tam velký odskok od pilotu. U mě spokojenost. Když člověk potřebuje vypnout a nepřemýšlet, ideální. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

BloodRayne, neboli česky Krvavá Rayne podruhé a rovnou na divokém západě. Představitelku hlavní role Kristannu Loken vystřídala Natassia Malthe, která ji kupodivu zahrála naprosto stejně. Do dob 19.století v severoamerickém kontinentu zavítal kdejaký hororový žánr (Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera, Chvění 4: Začátek legendy, atd.) , tak nakonec, proč by se to vyhýbalo BloodRayne? Dle vyznění celého filmu si tvůrci vzali na paškál především spaghetti western a to jak scénicky či dějem, tak i soundtrackem. Na nízkorozpočtový videofilm by to i ušlo, ale nějak nejde na mysl, proč tam vlastně jsou ti upíři. Dějově nemají téměř žádnou váhu a vůbec celkově na westernový žánr působí značně rušivě. Tady se při psaní scénáře na soukolí dvou žánrových odlišností moc nekoukalo. Onen spaghetti western tu vyznívá daleko více a lépe, než ten hororový. Takže zcela stejně jako u předchozího snímku je BloodRayne II: Deliverance velice jednoduchý, tentokráte, spaghetti westernový horor, který nemusí být každému po chuti, ale jako obyčejná nenáročná filmová pohodovka zcela vystačí. ()

Ferelen 

všechny recenze uživatele

Ach jaj. To je ešte horšie ako jednotka. A to sa môžme tešiť na ďalšie výborné hry prenesené na filmové plátno v podaní Uwe Bolla. Jedna vec je ale istá. Odradí to niektorých hráčov hrať počítačové hry. Možno je to aj zámer vydavateľstiev a zdravotnej komisie (a čo ja viem koho ešte, ale určite tam patrí aj Združenie Rodičov Proti Násiliu V Hrách a iné), že predkladajú ďalšie námety podľa počítačových hier práve Uwemu, aby decká nepresedeli celý deň pri počítači:) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Maple Ridge. (Terva)
  • V prvním příběhu série z roku 2007 si Rayne zahrála Kristina Loken. Zde ji nahradila Natassia Malthe. (Terva)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama