Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Attta 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem se na to díval, teď to přepínám tak rychle jen jak to jde. Mašiny pěkné, ale to zpracování pořadu je klasická americká sračka, na kterou se v dnešní době už opravdu nedá dívat. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Motorky to jsou pěkné a Paul Teutl Sr. se někdy až moc naváží do pracovníků, ale až ho uvidíte, pochopíte, že není mu radno odporovat :-) ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Přehlídka inteligence a zasvěcených rozhovorů o hovně. Nejlíp se to sleduje bez zvuku. Ale ty motorky jim jdou, to zas jo. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

vzdycky na to cumim pred spanim.. :D pohoda na usnuti..synove a narubanej tatka stavi motorky :D nic vic :D ()

Týnkaa 

všechny recenze uživatele

Čí je ta motorka? To není motorka lásko, to je chopper... :D :D Jinak taky vám přijde, že Paul Jr. většinou na té motorce nic většího nemontuje, jen se tak poflakuje? Celkem vzato se na to dá koukat, jenom je škoda, že ty choppery jsou tak škaredý a všechny na jedno brdo... P.S. Vinnie je nejlepší ;) ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Síce zaujímavé ale typicky AMERICKÉ! T.j. - perverzné narážky, hŕba vulgarizmov, a kopec poletovaných chlapov. Nič-moc ale..po technickej stránke je to zaujímavé ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek motorek nemůžu hodnotit tento počin nijak negativně. Bohužel věci a informace, které bych od tvůrců motorek chtěl slyšet jsem se nedověděl. Mnohdy více než faktické informace vám dokument předkládá problémy rodiny, která motorky staví, a ne to jak sou motorky stavěny. Přesto jsou některé jejich výtvory dechberoucí a úžasné. Bohužel si myslím, že z celého seriálu by šel udělat jeden úplně úžasný super dokument, jenže to bych nesměl žít ve svě+tě kde cílem je kvalita, ale kvantita, která tvoří zisky... ()

TKKMR odpad!

všechny recenze uživatele

Ješitný starnúci chlap a jeho dvaja synovia - ambiciózny tvrdohlavec, ktorý sa výzorom a bohužiaľ aj povahou hodil na fotríka a obezitou sužovaný introvert si tu riešia svoj biznis, týkajúci sa montáže chopperov na zákazku. Zároveň medzi nimi narastá generačný konflikt, pôsobiaci ako súčasť televízneho scenára. Na môj vkus je to nezaujímavé, príliš ukričané a neprirodzene chlapácke. ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Amerika má své velké sny..motorky, resp. choppery, silné, obrovské muže, americké vlajky po zdech, vlastenectví, lpění na krásnou rodinku, apod..všechno je možné v tomto seriálu najít..;)Hvězdičky za krásné stroje, Mikea a "starého pána"...;) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Typicky americká reality show, kde sestavují choppery. Některé jsou zdařilé kusy! Ikdyž je v tom znát hodně patriotismus a pánové si hrají na největší drsňáky tak o tom něco ví. Rád jsem to sledoval. ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teď pár dílů na prima cool, před půlnocí, když jsem ještě neměl hotovou práci, ale nechtělo se mi už hledat nějaký smysluplný pořad. Musím uznat, že jsem byl fascinovaný. Nechápu koncept té pseudoreality show. Ani dramaturgii, kdy všechno podstatné je řečeno v úvodní "upoutávce", kdy každá scéna je zpětně komentovaná, takže každý "prd" je divák nucen strávit několikrát. Je to vůbec možné? Pravdou je že Paul i Paul (Mikey je typický looser, stojí spíš za soucit) mají charisma a taky je pravdou, že všechny ty návštěvy, které jakoby dobrovolně v každém dílů podnikají a jsou z toho vždy nadšení, jim ani za mák nevěřím. Ubohá PR navíc na něco, co se mi nelíbí. Jediné co mě skutečně zaujalo, je řemeslná zručnost. To se mi líbilo. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná show pro kamery, včetně těch neustálých hádek otce se synem a ostatními pracovníky v dílně, plných sprostých slov. Ale je to SUPER!!! Ani nevim proč, ale mě to neskutečně baví. :-)) Motorky nežeru, ale co oni v dílně na koleně dovedou, to se mě líbí. Nádherné motorky, co kus to unikát. A ty hádky a hlášky otce dodávají ten správný náboj. :-) Je to skvělé, podobnou show jsem ještě neviděl a co je originální, to mě baví, takže 95%. A klobouk dolů před lidmi z Orange County Choppers. :-) ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Pro mne jeden z nejnudnějších pořadů na Discovery. Už jen když vidím toho fousatýho burana, tak se mi ježí chlupy na zadku. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Nejsme motorkář, ale není to i tak nezajímavý pořad. Motorky z jejich dílen vyjíždí úžasné to se musí nechat. Průměrné 3z5 ()

Reklama

Reklama