Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

666teen 

všechny recenze uživatele

S některejma lidma je to prostě těžký. Půl roku vás bombardujou dotazama, typu: Užs to viděl, je to bomba. Fakt super. Pak zjistíte, že dotyčný dobromil tu v hodnocení nemá ani hvězdičku, takže to nejspíš ani neviděl. V tomhle případě je to jasně jeho škoda. Dobře utajená béčková retro sci-fi, kde osmadvacáté století podezřele připomíná začátek dvacátého, kde se vojclové v zákopech první války brodili po pás v orgánech. Tady se partička lidí musí spojit v boji proti mutantům(kdo by to byl řekl!) a pořádně jim provětrat klepeta za záchranu naší rodné skládky. Jinak je to béčko jako řemen, takže mozkovou kapacitu při sledování můžete omezit na minimum( šipečka znamená plej a štvereček stop). Pokud přistoupíte na tuhle hru, zábava vás nemine. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ze všeho nejdříve bych rád vychválil dabing na Primě. Ne, počkat! Byl děsný, hůře dabují snad už jen na Polsatu. V tom případě vyzvedávám práci počítačových mágů. Vlastně... Tohle bylo také slabé, čili beru zpět. No jo, ale něco k pochválení se najít musí, ne?! Příběh? Hm, ten zrovna ne. Herecké výkony? Jejda, a jaké? Hudba? Je mi líto. Metráž? Moc dlouhá. Atmosféra? Moment... Jo! Na tu by upozornit vskutku šlo. No vidíte, že jsem přeci jen něco našel. A pak, že jsem hnidopich. Teda, ale že mi to dalo zabrat... P.S: Rvát se s Hellboyem holýma rukama může napadnout jen vola. :-) ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Naprosto ukázkový brak. Zápletka tak absurdní, jak to jenom jde. Příběh děravější než ementál ve spíži plný hladových myší. Herci, jejichž kariéry upadají, nebo nikdy nevykvětly, upřímně se snažící vydat ze sebe to nejlepší, odříkavají bombasticky imbecilní repliky. Vizuální efekty za pár šupů, s úžasnou videoherní atmosférou. A nakonec absolutně neschopný střihač a stejně mizerný zvukař, kteří na sebe lepí páté přes deváté, a nedochází jím, že když třeba prší, nebo nedej bože někde bouchne granát, mělo by to být patřičně a včas ozvučeno... A víte co je na tom nejhorší? Já si to užil... Thomas Jane je řezník!!!! ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $22miliónov║Tržby USA $6,820║Tržby Celosvetovo $2,131,057║ No nevadil by mi ani štýl prevedenia Sky Captain .... či iné pododne ladené výtvory ale tu to proste až tak celé neberie a nepomôže ani v celku slušné obsadenie. Premárnená príležitosť. /40%/ ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi je jedno, co si kdo tady myslí. Podle mě se jedná o zdejší silné podhodnocení. Kronika Mutantů je povedené sci-fi béčko s dobrým hereckým obsazením, osobitou atmosférou a svižnou režií. Post-apokalyptická atmosféra je dobře vystylizována a spolu s kombinací zcela odlišných stylů vzniklo celkem slušivé dílko. Největším kamenem úrazu je nepříliš originální scénář s nikterak složitou zápletkou. To je však kompenzováno v mase akčních scén plné výbuchů a svištících kulek. A i přes nízký rozpočet nevypadají triky zas tak levně. Jelikož jsem do sci-fi fanda, tak mě toto velice potěšilo i přes některé malé nedostatky. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)
  • Meno postavy por. Maximilliana von Steinera je odvodené od mena slávneho filmového skladateľa Maxa Steinera, ktorý komponoval hudbu napríklad k filmom King Kong (1933) alebo Casablanca (1942). (misterz)

Reklama

Reklama