Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jesse se vrací do svého bývalého domu, kde jako ještě hodně malý žil, než ho rodiče odložili a následně byli zavražděni. Jesse přijíždí společně se svojí přítelkyní Kate. Navštíví je jejich přátelé Charlii a jeho dívka. Jesse nalézá v rodinném album fotku svého prapradědečka, který kdysi nalezl kouzelnou lebku. Jesse s Charliem vykopou tělo prapradědečka, ten ožije a spřátelí se s nimi. Vypráví jim o kouzelné lebce, jejíž je vlastníkem - vlastníkovi dodává totiž věčný život. Kvůli lebce dokonce kdysi zastřelil svého bývalého kamaráda. Lebka však přitahuje temné síly z jiných dimenzí a hlavně mrtvého kamaráda prapradědečka. (LION-MR.T)

(více)

Recenze (50)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Dom 2 rozpráva úplne iný príbeh ako jeho predchodca a dokonca sa vydal aj iným smerom. Kým bola prvá časť právoplatným hororom s komediálnymi prvkami, dvojka je už len čistokrvná zábava s jemným nádychom hororu. Primiešalo sa tu však znovu niečo nové a to značné prvky fantasy a dobrodružstva (v istom momente to vypadá ako Indiana Jones a Chrám skazy). Aj keď je film zábavný, je to naozaj až príliš veľký guláš rôznych vecí. Jednotka fungovala ako celok lepšie. Dom 2 má však lepšie finále (poriadne westernové). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na čo bolo všetko to epické rozvinutie príbehu, v ktorom sa vybláznili hlavne trikový technici a na ktorom sa nešetrilo humorom ( opäť však infantilný ako minule ). Na čo bola všetká tá námaha, keď film ako celok opäť nudí a nezaujímavo predkladá zápletku. Mierne zlepšenie oproti originálu, ale skutočne nie o veľa. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Děj je víc nabitější než v prvním díle,o trochu více postav a více vtipnějších scén. Film rychle utíká a to znamená,že je dobře natočený,efekty jsou dobré,lepší vypracované scény. Už se to netváří jako horor,snad kromě začátku a představuje se jako komedie a dobře to dopadlo. Hodně jsou zajímavé scény v džungli a závěrečný souboj mezi Jessem a zlým zombíkem. Bravo!!! Ale jedničku mám radši.Galerii kromě prvnch 6 fotek a zybrek 11 plakátů jsem dodal já. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První Dům byla vcelku dobrá osmdesátková hororová komedie, u které jsem se docela bavil a mělo to i zajímavou atmosféru, monstra a masky. Druhé volné pokračování však už tak dobré nebylo. Hororových prvků rapidně ubylo a zůstala spíš jen ta komedie a dobrodružný nádech, naopak přibylo dost trapných okamžiků. I tak se ale na to dalo dívat, akorát jsem si to už tolik neužíval. I když jak nesmrtelný prapraděda tak i kámoš Charlie mi párkrát úsměv na tváři vykouzlili. Ovšem to putování do paralelních světů mezi dinosaury a poté i k obětnímu oltáři už tak zábavné nebylo. No jak pro koho, ale já z toho spíše cítil trapnost. Westernová přestřelka však pobavit dokázala, stejně jako řízení auta či závěrečné zúčtování. Dvojka byla prostě jiná, očekával jsem něco jiného, než se mi dostalo, ale i tak jsem si to dokázal v rámci možností užít. Ženské tu byly taky vcelku pěkné (paradoxně se mi nejvíc líbila představitelka obětované panny) a potěšila i přítomnost Kanea Hoddera, coby pračlověka. Ti gumoví dinosauři už zas moc ne, ale v tehdejší době byli na podobné „roztomilé příšerky“ v obdobných hororových komediích prostě ujetí. Jelikož jsem jedničku ohodnotil jako lehce nadprůměrnou podívanou, tak tohle pokračování už bylo jen čistý průměr.50% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouhou dobu jsem sháněl tento kultovní snímek a díky přátelům zde na csfd, se mi to konečně podařilo. Čekal jsem sice nějaký brutální nářez v podobě Pátku 13th či Halloweenu, ale směr tohoto filmu se ubíral úplně jinam. Dvojka mě přišla o kapku zábavnější a temnější než původní díl, leč na plný počet mě tam stále něco scházelo. 80% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Světová premiéra se uskutečnila 28.srpna 1987. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama