Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Recyklace Italských prázdnin? Všechna možná klišé holčičích filmů už od Olsenek? Předvídatelný děj? Monte Carlo je přesně takové. Ale stejně neurazí. Díky Leighton Meester, která sice prodělá ukázkovou proměnu z brůči na zamilovanou holku, ale je to její postava, která je dostatečně sympatická a má sympatický protějšek. Selena Gomez má nejnudnější dějovou linku a Katie Cassidy s tím scénářem nic lepšího ani udělat nemohla. Monte Carlo je celkem milý mix všech možných holčičích filmů a alespoň má hezké exteriéry. Navíc, co bych neudělala pro film, kde se objeví i Cary Grant? I když jen v pozadí... ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z prostředí krásné Francie. Ať už jde o Paříž či nejhezčí město ve kterém jsem byl, a to Monte Carlo. Příběh nedosahuje takové kvality, abych mohl napsat, že to bylo výborné, ale je to ten klasický romantický předvídatelný děj končící happy endem. Musím pochválit Selenu Gomez, která ve svém mladém věku je velice talentovaná jak zpěvačka tak i herečka. Musím i říct, že na film Monte Carlo jsem se chtěl podívat kvůli tomu, že jsem nedávno toto luxusní město navštívil a většinu míst poznal. Za dílo od Thomase Bezucha dávám 50% - tři hvězdy. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fiflenky z Ameriky jedou na výlet do Evropy. To už samo o sobě dost vypovídá. Zajímavý je, že Paříž docela dostane čouda, ale Monte Carlo se vychvaluje. V Paříži chčije a chčije, výlet se vůbec nedaří, ale Monte Carlo září penězi, krásou a perfektním počasím. No nic, alespoň Američan s platností ví, kde Monte Carlo leží. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Pro slečny do 13 let jako stvořené .... prvních deset minut jsem tedy zkousla i já, ale pak se vše změnilo v naprostou hovadinu bez smyslplné zápletky. Uznejte, není příliš pravděpodobné že v Paříži narazíme na osobu která je nám podobná jako vejce vejci .... Ale kdybych byla o pět let mladší? Byla bych z toho celá pryč a trvala na opětovném přehrání. A Gomez není coby herečka tak špatná ;) Ovšem víc preferuji "Ramonu". ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkná červená knihovna. 1) Na filmech mám rád, když mé pocity odpovídají žánrovému zařazení. U hororu se chci bát, u komedie smát a u dramatu přemýšlet. U červené knihovny chci vypnout a jen koukat na hezké obrázky a hezké lidi a mít pocit příjemně stráveného času. A to tento film poskytuje. 2) Kromě příjemného prostředí nabízí film i pěkné pokoukání nejen na hezké americké "pipiny" (Enšpígl), ale i na jejich "hezounky připomínající propagaci gay festivalu" (opět můj milovaný Enšpígl - on prostě nezklame). Mezi nimi mě zaujal zvláště 24letý Pierre Boulanger. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)

Reklama

Reklama