Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkná červená knihovna. 1) Na filmech mám rád, když mé pocity odpovídají žánrovému zařazení. U hororu se chci bát, u komedie smát a u dramatu přemýšlet. U červené knihovny chci vypnout a jen koukat na hezké obrázky a hezké lidi a mít pocit příjemně stráveného času. A to tento film poskytuje. 2) Kromě příjemného prostředí nabízí film i pěkné pokoukání nejen na hezké americké "pipiny" (Enšpígl), ale i na jejich "hezounky připomínající propagaci gay festivalu" (opět můj milovaný Enšpígl - on prostě nezklame). Mezi nimi mě zaujal zvláště 24letý Pierre Boulanger. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Lákavé herecké obsazení sice nezklamalo, ale se scénářem spokojená nejsem. Postupem času si víc a víc vážím originality, kterou tenhle film naprosto postrádá. Nemůžu říct, že bych se nudila. Po celý film jsem si ale přála, aby mě něčím překvapil..ne, nestalo se. Nekonečně nesympatická mi byla také Selena Gomez v roli slavné hvězdy. Chvíli jsem sice rozmýšlela nad 4*, ale obávám se, že bych ji dala jen kvůli Leighton Meester. Ta už ale jednu moji velkou hvězdu má. ()

Reklama

JenYu 

všechny recenze uživatele

Kašlu na místní hodnocení. Mně se to moc líbilo! Po strašně dlouhé době (nebo kdy vůbec) jsem měla u amerického teen filmu pocit, že bych se mohla s hrdinkami ztotožnit. Uspokojovalo mě, že se ve filmu nic nerozbíjelo, nikdo nepadal, nekřičelo se a že se vlastně celá stopáž nesla v hrozně příjemném a umírněném duchu. Klišé by se jistě našla, ale mě tentokrát vůbec nevadila. Sympatické hrdinky a i jejich mužští kolegové. A bylo nesmírně osvěžující, že se ve filmu neřešily sociální sítě! Za mě velmi příjemné překvapení. Pozn. Nejvíc mě samozřejmě bavila Leighton (kterou mám zafixovanou jako Blair z Gossip Girl) odpírající si luxus :) ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Taký ten sladkastý príbeh pre teenage dievčatá. Silne to zaváňalo nedelním dopoludním a filmami s Olsenkami. Na rozdiel od nich to bolo trošku dospelejšie, hrdinky riešili vážnejšie témy (zbližovanie rodiny) a postavy boli sympatickejšie. K tretej hviezdičke sa prikláňam, pretože mi to celkom ubehlo a nenudil som sa... 50% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Obsaďte do romantické komedie pro holky Selenu Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy a Cory Monteitha a máte mé plné sympatie. Ano ten film nebyl ničím originální, od začátku byla poměrně předvídatelná zápletka, ale mě se to líbilo, nenudila jsem se. Vzdychala jsem nad krásným oblečením, botama, šperkama, výborným soundtrackem a samozřejmě hvězdným obsazením, které mě nezkalamalo. Za to obsazení si nemůžu pomoct než přidat jednu * navíc, takže 4* btw. Pierre Boulanger se stal mým Francouzským Alexem Pettyferem. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)
  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)

Reklama

Reklama