Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Lákavé herecké obsazení sice nezklamalo, ale se scénářem spokojená nejsem. Postupem času si víc a víc vážím originality, kterou tenhle film naprosto postrádá. Nemůžu říct, že bych se nudila. Po celý film jsem si ale přála, aby mě něčím překvapil..ne, nestalo se. Nekonečně nesympatická mi byla také Selena Gomez v roli slavné hvězdy. Chvíli jsem sice rozmýšlela nad 4*, ale obávám se, že bych ji dala jen kvůli Leighton Meester. Ta už ale jednu moji velkou hvězdu má. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost přenarvaná klišé od sklepa až po půdu, s katastrofickými hereckými výkony. Naprostá urážka soudného diváka. Problémem je i to, že ten film ani není tak špatný aby se mu člověk za to mohl smát. Místo toho musí tu absolutní nudu přetrpět. Většinu času jsem si přál aby se hlavní postavy potkali s motorovou pilou tím správným koncem. Oproti tomuto výkalu Thomase Bezuchy jsou i české "Pusinky" velkofilmem. ()

Reklama

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho mnohem více, ale hodnocení kvalitě tohoto filmu jednoznačně odpovídá. Je to lehký průměr, něco co neurazí bohužel, ale ani příliš nepobaví. Film si mé hodnocení získal především hereckým obsazením, kostýmy a hudbou (Mika je jeden z mých nejoblíbenějších umělců). Hodnocení mu však ubírá jednoduchá zápletka a nezajímavý scénář a prostoduchost výpravy z které se dalo vytěžit mnohem více. Z krásného Monte Carla a Paříže jsme mohli vidět jen pár záběrů a z Texasu jsme vlastně neviděli vůbec nic. Filmu také dosti ubírá dvojrole Seleny Gomez, která mohla být mnohem lepší a nevyhne se ani typickým cliché. Pokud jste, ale teenager co si vždy snil o tom jak se ze dne na den stane "priceznou" je tento film ideální snímek pro Vás a určitě nezklame. Hvězdička za scénu se svázanou Selenou a ukrutně optimistického policistu :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bola to síce scenáristická pohroma v podobe hlúpučkého deja, stupídnych postavičiek a trápnych rečičiek, ktoré dievčatá chrlili z úst s frekvenciou, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiaden gejzír v Yellowstonskom národnom parku, avšak pár momentov celkom pobavilo. Vyslovene len pre menšie deti, hlavne pre dievčatá do 10 rokov. ()

rialilly 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nic moc nečekala, ale musím říct, že mě docela překvapil. Katie Cassidy byla neuvěřitelná a stejně tak Leighton, která je jednou z mých oblíbených hereček. Tak nadšená jsem už nebyla ze Seleny Gomez, ke které jsem nikdy nechovala větší sympatie, a v postavě Grace byla docela nudná. Naproti tomu jako Cordelie byla skvělá. Děj lehce plynul, a i když mě vlastně nic nepřekvapilo a všechno bylo hodně předvídatelné, stejně se mi to docela líbilo. Atmosféra a prostředí bylo hrozně sympatické, o to víc, když jsem sama v Monte Carlu byla a začaly se mi vracet všechny vzpomínky na něj. Celý film bych ohodnotila asi za tři hvězdičky, ale musím přidat ještě jednu za krásného francouze Pierra Boulangera. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama