Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost přenarvaná klišé od sklepa až po půdu, s katastrofickými hereckými výkony. Naprostá urážka soudného diváka. Problémem je i to, že ten film ani není tak špatný aby se mu člověk za to mohl smát. Místo toho musí tu absolutní nudu přetrpět. Většinu času jsem si přál aby se hlavní postavy potkali s motorovou pilou tím správným koncem. Oproti tomuto výkalu Thomase Bezuchy jsou i české "Pusinky" velkofilmem. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bola to síce scenáristická pohroma v podobe hlúpučkého deja, stupídnych postavičiek a trápnych rečičiek, ktoré dievčatá chrlili z úst s frekvenciou, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiaden gejzír v Yellowstonskom národnom parku, avšak pár momentov celkom pobavilo. Vyslovene len pre menšie deti, hlavne pre dievčatá do 10 rokov. ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Pro slečny do 13 let jako stvořené .... prvních deset minut jsem tedy zkousla i já, ale pak se vše změnilo v naprostou hovadinu bez smyslplné zápletky. Uznejte, není příliš pravděpodobné že v Paříži narazíme na osobu která je nám podobná jako vejce vejci .... Ale kdybych byla o pět let mladší? Byla bych z toho celá pryč a trvala na opětovném přehrání. A Gomez není coby herečka tak špatná ;) Ovšem víc preferuji "Ramonu". ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film byl pro mě jedna velká ohranná rutina!Jak bych to zlepšil asi nijak já jsem se na to podíval a řekl si , že o tom nebudu přemýšlet a budu se jen a jen dívat a v pohodě.. , ale bohužel jak jsem čekal nic nového pod sluncem a proto by nebylo spravedlivé kdybych dal víc , než 3 hvězdy , jenže kdo je v dnešní době spravdelivý ?? :D jen prdel to kvůi Seleně kterou bych šukal až bych pukal :OO /Rozpočet/:$20,000,000 /Výdělky/:$39,665,826 ()

davella 

všechny recenze uživatele

Bohužel celkem obyčejná a ničím nepřekvapující napodobenina Italských prázdnin s Hilary Duff. Jako správná americká romantická komedie má samozřejmě i happy end. Jednu hvězdičku ale dát musím, za lepší obsazení než u Italských prázdnin a docela dobře se na to kouká, protože nad tím nemusíte nijak přemýšlet. A snad jediná emoce co ve vás film vzbouzí je závist a otázka, proč i Vám nespadne takové bohatství a spousta krásných šatů přímo do klína a ještě na dovolené. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)
  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)

Reklama

Reklama