Reklama

Reklama

Starověká urna je nalezena na hřbitově na okraji Říma. Po jejím otevření se spustí série násilných příhod: loupeže, znásilnění a vraždy dramaticky vzrostou, zatímco zvláštní mystické, zle vypadající bytosti přicházejí odevšad a shromažďují se ve městě. Všechny tyto události zavinil návrat Mater Lacrimarum, poslední ze tří mocných čarodějnic, které šířily teror a smrt před staletími. Sama proti armádě běsů a démonů se Sarah Mandy (A. Argento), studentka s nadpřirozenými vlastnostmi, pokusí zabránit Matce slz ve zničení Říma. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Souhlas. Je to asi také tím, že žánr Giallo dnešním divákům naprosto cizí a vsadím se, že jim ani nenapadlo, že se jedná poslední díl nějaké trilogie. To je ta dnešní generace diváků, kterým jde jen o efekty a jatka bez nějaké originality, příběhu atd.

Vojtino

Vojtino (hodnocení, recenze)

Další s filmů, který má opravdu nízké hodnocení jen kvůli tomu, že se na to dívaj lidi, který se na to vůbec dívat nemaj :(

J. K. Lister

J. K. Lister (hodnocení, recenze)

Nin: Inferno byl malý odvar vůčí Armádě démonů co se brutality týče. Hezky uzavřená trilogie o třech démonických fúriích, které museli jednou skončit...

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Podle Claudia Simonettiho, měl původně v plánu hodit do třetího dílu soundtrack Out Of Time, kterou taky složil, z filmů Démoni(1985) a Midnight Killer(1986). Z neznámých důvodů to zrušil.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

i napriek vsetkemu si zasluzi ho dopozerat az do konca, 3*

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Jo, to samozřejmě chápu! Ale mě dostávaj ty přechytralý řeči, co si myslej, že to je nějaký zapomenutý levný "zetko" z videopůjčovny.

BFG2000

BFG2000 (hodnocení, recenze)

Normálně nejsem sprostý, ale omluvte mě... Je to totální pičovina, neztrácejte tím proboha čas.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

... a zase další člověk, který film vůbec nepochopil a "Dario Argento" pravděpodobně ani neumí vyslovit.

Matrix44

Matrix44 (hodnocení, recenze)

tak dobre som sa uz dlho nepobavil ! Ak by to bolo myslene ako parodia, tak by dostal tento film 1hviezdicku, ale s hororom to nema nic spolocne. Obrovske mnozstvo tecucej krvy posobilo velmi komicky, neskutocne trapne dialogy a reziser sa snazil tento trapas zachranit nahotou, ktora mi pripominala soft porno z 80 rokov. Skoda kazdej sekundy pri tomto trapase !

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Tak nízký hodnocení? Huh. IMHO jedno z Argentových best...

DDr

DDr (hodnocení, recenze)

NE, nefunguje. Větší πčovinu sem už dlouho neviděl. Ale zajímavé že to má jenom 98 minut, mě to připadalo nekonečné.

kukentipla

kukentipla (hodnocení, recenze)

Píše se tady o trilogii. Jelikož jsem dva předchozí díly neviděl. Mohu se podívat na tento film-funguje sám o sobě, bez znalosti předchozích dílů????

MisoSR

MisoSR (hodnocení, recenze)

urobilo to na mna taky dobry dojem, ze si musim kuknut aj predosle dve casti;) dufam, ze nebudem sklamany....?Btw ta zaverecna pesnicka sa fakt podarila. Daniho hlas tam sedi jak rit na serbel :))

J.Connor

J.Connor (hodnocení, recenze)

Tak to dokončili, i to dorazí k nám. Nicméně jen na DVD. Tajně jsem doufal, že by to někdo třeba dal do kino distribuce...

rsimonyi

rsimonyi (hodnocení, recenze)

Konečně po dlouhých 27 letech dokončení trilogie! 1-Suspiria (1977), 2-Inferno (1980). No doufám, že to dorazí i k nám.

Související novinky

Zemřela herečka a scenáristka Daria Nicolodi

Zemřela herečka a scenáristka Daria Nicolodi

26.11.2020

Smutné zprávy přichází z Itálie, v Římě dnes zemřela Daria Nicolodi. Herečce, scenáristce a bývalé dlouholeté partnerce kultovního režiséra Daria Argenta bylo 70 let. Informaci médiím předala jejich… (více)

Návrat Johna Carpentera

Návrat Johna Carpentera

22.01.2008

Seriál Masters of Horror vytáhl z hrobů několik žánrových mistrů a ukázal jim, že fanoušci na ně nejenže nezapomněli, ale pořád stojí i o jejich novou tvorbu. Minulý týden jsme psali, že na vlně… (více)

Dario Argento natočí Giallo

Dario Argento natočí Giallo

19.01.2008

Nic nového pod sluncem, říkají si ti z vás, kteří vědí, že giallo je italské označení hororového subžánru specializujícího se na řádění maniakálních sériových vrahů. A mistr Argento už pár takto… (více)

Reklama

Reklama