Reklama

Reklama

Únos

  • USA Lifted
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Komedie
USA, 2006, 5 min

Když se přehnaně sebejistý mladý mimozemšťan nachomýtne k řízení vesmírné lodi, musí se pod přísným dohledem kritického mentora pokusit unést podřimujícího farmáře. Únosy lidí však vyžadují preciznost a zručnost. Po několika chybných úkonech je nadmíru jasné, proč každoročně nezmizí mnohem více lidí. (HBO Europe)

Recenze (248)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +tak tohle tu ještě nebylo -až tolik se u toho asi nenasmějete/// Tak to je mazec, to je fakt hustý. Určitě nebude smíchy padat po zemi. Z takových forků jaké tady uvidíte jste myslím už vyrostli, ale jako sci-fi je to brutální, tohle jsem fakt v žádném scífku neviděl. Kam se na tohle hrabe autoškola. Potěší to./// Celkem 80%/// ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Starý ukázal mladému ako sa to robí. Ale veď on sa to časom určite naučí! Námet originálny a spracovanie vcelku pobavilo. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Originální kraťas o ET autoškole - s jednoduchým a velmi předvídatelným průběhem, ale samotný námět je natolik zábavný že rozhodně stojí za vidění. 8/10 ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Strašně hravé a krásné. Je vidět, že ty mimozemské únosy nejsou jen tak, že je to prostě dřina nasát toho člověka paprskem... 80% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější Pixar-kraťas. Mimozemská "autoškola" je do geniálnosti dovedená situační groteska, která plně využívá všech svých možností - fyzické gagy, mimika, hudba, zvukové efekty a samozřejmě vzhled animace jsou bez přehánění perfektní a jen máloco dokáže tolikrát rozesmát během necelých pěti minut. Prostě genální nápad maximálně využitý. No a ten závěr - nevypínat před koncem! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naprostá dokonalost ! Potutelný úsměv se postupně měnil v hlasitý smích. Jeden z nejvtipnějších pixarovských kraťasů. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

velmi vtipne, poucne, dobre, mile. ako jednohubka pred ratatouille moze byt. postavicka maleho mimozemstana hadzala strasne mile grimasy. ()

Reklama

Reklama