Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (119)

bourec 

všechny recenze uživatele

Druhá projekce odhalila spoustu nepodarků. Děj se dost vleče, a je dost kostrbatej na svý cestě k rozuzlení. Hlavní hrdina sysel je dost nesympatickej, a dost děsnej herec. Ovšem celkovej casting je našlapanej spoustou známejch tváří. No, a nejhůř dopadla akce. Poprvé asi zapracovalo překvapení, že tam vůbec nějaká je. Ovšem druhá projekce odhalila její úděsnou úroveň. Tohle patří do sekce lehkej podprůměr. 40%. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Largo Winch je solidní akční komiks, na kterém se mi líbí jedna jeho specialita. Každý příběh je rozdělen na dvě části, a první svazek vždy končí v bezvýchodné situaci. Na těch 48 stranách je vždy dostatek akce, krásných žen, ovšem filmu se toto nějak nedostává. Převádí první dva svazky série, jenže to dělá mechanicky, bez přidané hodnoty. Zbytečná adaptace. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Francouzský masterpiece. Není to až tak přímočará akce jako například u 96 hodin nebo Okrsku 13. Vynahrazuje to poutavý příběh, který může působit místy trochu překombinovaně. Dobře natočené bojové scény, exteriéry Chorvatska, Bosny, Hong Kongu a Karel Roden :-) ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že francúzi sa tentokrát pochlapili a konečne opäť raz ponúkli dobrý film...( a nie žánru romantického či drámy )....Ja sám som váhal či si pozriem tento snímok a moje pochyby či to bola voľba správna ma síce úvodné minúty ešte hrýzly ( cca 20 minút )......ale potom sa to slušne rozbehlo....zápletka bola teda riadne "zauzlovaná" ...a dej odsýpal rýchlym tempom.....a výsledný dojem to na mňa malo dosti pozitívny......***/**** ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem 25 minut. Když se dívám na jinou podobnou sračku, tak si aspoň projedu zbytek filmu zrychleně, abych věděl, jak to dopadlo. U Largo Winch to ale není ani potřeba, stejně každý po deseti minutách ví, jak to všechno dopadne. Zajímavé, když po 5ti minutách netuší divák ani ň. Sled lhostejně podaných informací a scén nás provedl asi čtvrtinou zeměkoule. Všechno absolutně zbytečné. Potom neskutečně dementní představení hlavního hrdiny. Nějaký akční scény, které musely být tak příšerně natočené, že se daly jen příšerně sestříhat, aby to zakrylo jejich mizernou kvalitu. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Largo je od pohledu cácorka,ale když rozbalí všechen bojový um, baví, protože jeho kolínka,pěsti, otočky a všechna fight taškařice jsou řízená přesnou, do detailu dotaženou choreografií. Připočtu-li k tomu naprosto povedenou kameru, sem tam povedenou hlášku v dobře odvedeném scénáři a sekundujícího Rodena s podobaným ksichtem, vychází mi krásná čtyř-hvězda...moc dobré to bylo.. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Toto je istá skupina filmov ktoré si pozriete ale druhý raz sa k nim nevrátite. Largo Winch síce nie je oscarový film ale neľutijete že ste si ho pozreli. príbeh nie je ani tak nereálny ako skôr všedný. Ale nevidel sa mi ako zlí film. :) ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný evropský thriller.Nic jsem od filmu nečekal a dostal jsem přijemnou jednohubku, na kterou za pár dní zapomenu. ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Pri natáčaní síce behala realita po opačnej strane Zeme, avšak snímok ako taký je veľmi zručne natočený. Zápletka nie je najhoršia, možno len priveľa konšpirácie na môj vkus. V zhrnutí ide o nadpriemerný thriller s vynikajúcou kamerou, kde nájdete momenty skvelé (súboj na streche) i vyložene trapné (vysvetľovanie členom správnej rady nadnárodného koncernu čo sú to akcie na doručiteľa). Našťastie svetlé momenty svojou kvalitou zatienia nelogickosti, a tak hodnotím 3,5*. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Velmi "ludlumovský" příběh trpí až přílišnou zkratkovitostí adaptace zřejmě poměrně rozsáhlého komiksu. Řada vedlejších postav, jenž mají v předloze své místo, úlohu a vliv na děj, je zde jen načrtnuta a to tak, že to občas až křičí z plátna ("legendární" sekretářka). Přitom Salle vyprávět umí, akce mu jde taky, navíc mu opět vše snímá Denis Rouden, který ovládá dynamiku, klišé i panoramata s elegancí sobě vlastní. Obsazení je sympatické (jen bych nějak pořešil tu schizofrenii v jazycích - všichni mluví francouzsky, až na Chorvaty), Melánie i Bojana skvěle splňují role okrasných prvků a jako bonus tu trousí bonmoty Karel. Opět je tu až příliš otevřený konec, ale pokračování už je v post-produkci a má ho na starosti stejný tým. Tak, když si dají s adaptací větší péči a trochu obrousí hrany občas až příliš násilného konstruktu, můžeme se docela těšit. Largo je adoptovaným synem miliardáře, když přijde okamžik dědictví, lámou se charaktery a podraz je kam šlápne, čeká ho pěkně divoký tanec, než si bude moct zase v klidu posedět.... 60% ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Intrikánské boje o moc uvnitř nadnárodní korporace, potažmo snahy jednoho zazobance uzurpovat majetek toho druhého, jsou už poměrně ohrané. A popravdě tenhle francouzský příspěvek na dané téma v podstatě nic nového nepřináší. Z akčního hlediska je to dost slabota, kromě jedné naháněčky na motorce a závěrečné solidní bitky na střeše, je to celkem nuda. Stejně tak samotné gró příběhu je přitažené za vlasy a jeho věrohodnost navíc definitivně srazí do kolen dost pochybný happyend. A tak jediným zajímavým momentem je z českého pohledu účast Karla Rodena coby polozáporáka Korskyho (proč musí Roden skoro v každém filmu hrát Rusa..?). No a pak taky na pohled velmi příjemný úkaz v podobě Mélanie Thierry. :-) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Celkově film působí lákavě a zajímavě. Střídání lokací, pozlátko dědictví 22 miliard, jeden komplot za druhým, Karel Roden... Až je toho na jednoho moc. Nejvíc asi prudí příliš časté flashbacky (minulost, současnost, ještě vzdálenější minulost, o dva měsíce dříve, 22.8.2008... atd.) a překombinovanost děje. Je také otázkou vkusu jak moc vám sedne hlavní představitel. Mě moc ne. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Vyborny akcny thriller z francuzskej produkcie potesi dobrym pribehom, sviznym tempom a prekvapivymi zvratmi. Hlavny hrdina je sympatak a tak isto potesila ucast Karela Rodena a aj Kristin Scott Thomas. Film ma navyse velmi dobru kameru a rychly strih. Reziser to zladol vsetko vyborne a mne pripravil skvely oddych a kusok napatia. Kiezby bolo takychto filmov viac. Tento film vrelo odporucam:-))) ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Me se to libilo, idkyz se v tomto filmu vubec neorientuju jendou tak podruhe uplne jinak moc nechapu jestli byl " Fredy" dobry nebo zly ale asi dobry...no mam z toho rozpacite pocity. Dal bych hvezdicky 3 ale vzheldem k tomu ze to ma tak male hodnoceni tak to "vylepsim" :-) ()

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som moc nečakal,a preto som nebol ani prekvapený.Francúzi vedia točiť dobré filmy,ale Largo Winch už taký vydarený nebol. Príbeh o chlapcovi , ktorého adoptuje miliardár preto,aby mu po smrti mohol zanechať dedičstvo.Už podla tržieb vidíme že film nebol moc úspešný ( Rozpočet $30,7milióna = Tržby Celosvetovo $16,923,028 ) Príbeh bol síce zaujímavý , obsahoval aj súboje,ale miestami som sa nudil. Largo Winch = 55 % ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Zde v tomto filmu nechybí dobrá akce a taky porce slušného napětí a trocha romantiky a Largo zde například uteče z vězení a Largo se zde také nechá tetovat a také je to milionový dědic,který zde zachrání ze spárů zločinců krásnou herečku Kristin Scott Thomas. ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Najdramatickejšie scény všetky poňal trailer, sľubovaná rýchlejšia akcia ako v kuriérovi sa nekonala, scenár nepriniesol veľa nového, takže skôr zabehané koľaje. Určite však neurazí, až na niekoľko málo chvíľ (napríklad prežitý pád z asi 15 metrovej skaly do mora na chrbát, ktorý za nornálnych okolností trhá vnútorné orgány, alebo nepochopený záverečný potlesk). pekná akcia sa tiež nájde, príjemný priemer. (a ten Roden je fakt všade?) ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Toto sú presne tie filmy, ktoré ma nebavia. Akčný hrdina, ktorí všetko vie a vždy vyhrá. Je frajer a všetky pičky ho chcia. AJ napriek tomu, že som cestoval autobusom a hore v telke šla táto hovadina mu dám dve hviezdy za nejaké tie kamerové efekty a nejaké tie nápady ! ()

Reklama

Reklama