Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Za prvné, nebloďatá Brittany Murphy je šíleně divná, za druhé je tak sexy, že je jí neuvěřitelná škoda a za třetí je to jedna z nejhůř napsaných postav ever. Celý film je snůška rádoby komediálních scének ze života gayů a heterosexuálů, kteří se do toho zamotají a nikdo neví kdo je co. My se pak máme smát nevtipným trapným momentům, které tvojí hodinu a půl dlouhé nudné peklo, kde zdaleka nejzajímavější je Brittany ve spodním prádle. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě netypické romantické komedie, která vtipně těží z klasických žánrových prvků a často si z nich s úsměvnou nadsázkou utahuje. Svižné a chytré dialogy, které mají daleko k jednoduché legraci pro puberťáky, humorných situací je tolik, že vlastně přechází jedna do druhé a homosexuálové vzácně vypadající jako lidé a nikoli jako karikatury své orientace, to vše okořeněno spoustou odkazů a narážek na slavné filmové romantické pecky a odsýpající ve vlnách typicky britského, suchou ironií nabitého, humoru. ()

Reklama

Sylvin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem úplně mimo, ale Brittany Murphy je "vtipná" tak strašně prvoplánově, že mi z toho bylo až ouzko. Takhle umí hrát každej blbec, pardon. Příběh, forma: Tim, že tam prásknete klišé v podobě "jediní slušní chlapi jsou buzny", "každá správná holka musí mít kámoše gaye, kterej jí bude lakovat nehty a bude se s ní dívat na Breakfast at Tiffany's" (jakože vážně?) a hlášky typu "kdyby tohle byl film, tak...." (a přitom on to film je, žejo, heheee, chro chro, vtípek) z toho neuděláte inovátorskou romkom s nadhledem a nebude to vypadat, že si z těch klišé děláte čurinu... Tato klišé vždycky klišé zůstanou a nic s tim neuděláte! Možná by to můj žaludek snesl líp, kdyby tu hlavní roli hrála Catherine Tate, protože tam by byla aspoň ta nadsázka nějakym způsobem zřejmá. Takže suma sumárum díky bohu za Tate (aspoň v té vedlejší roli) a za Cabrerův půvabnej xichtík. Hlavní "hrdinku" leda tak krumpáčem po hlavě a nebo kyjem přes kolena a kyčle, aby se jí aspoň srovnala ta pro mě absolutně nevysvětlitelná rozkejvaná chůze, která mě iritovala stejně jako její původkyně. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na neblonďatou, vykulenou Brittany Murphy tu a tam naskočí husí kůže při pocitu, jaká je téhle mladé herečky škoda!! Jinak tu máme celkem neškodnou žánrovku, v níž všechno funguje víceméně tak, jak divák chce a hlavně očekává. Vybavit si nějaké konkrétní scény (vyjma těch, kdy se hlavní hrdinka předvádí v prádle i bez něj) bude za nějakou dobu asi hodně obtížné, nicméně tvůrci předkládají romantiku místy docela šikovně, takže ta půl druhá hodinka uběhne relativně příjemně!! ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Film pro ženy a snad i homosexuály. Rozhodně není pro muže, kteří nesnášejí konverzační komedie a preferují akční filmy. Brittany Murphy považuji za jednu z nejlepších hereček poslední doby a v tom filmu je moc hezká.Hraje zmatenou a aktivní mladou ženu, která stále přemýšlí o láce a partnerství, snaží se dohodit každému někoho, jen na sebe nemyslí. Toho, kdo je zamilovaný do ní, považuje za homosexuála - Paul. Tím vzniká mnoho komických situací. Dotyčný neví, jak z toho ven, když pokaždé, když se jí to snaží vyvrátit, ona ho předežene s další přívalem akčních zážitků. Paul nakonec musí domů kvůli vízu a tudíž je řada na ni, aby vzala rozum do hrsti. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama