Reklama

Reklama

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

  • Velká Británie Frequently Asked Questions About Time Travel
Trailer

VOD (1)

Když si ve sci-fi komedii z produkce HBO tři obyčejní muži dají večer v hospodě pár piv, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoliv výjimečného. Přesto však dojde k události, jež uvede do pohybu sérii výletů zpět i kupředu v čase...  Když do místního baru vstoupí tři úplně obyčejní muži, aby si večer dali pár piv, pokecali spolu a na chvíli zapomněli na svůj zcela průměrný život, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoli výjimečného. Ray (Chris O'Dowd) je pověstný svou posedlostí, týkající se cestování v čase, ale když se setká s Cassií (Anna Farisová), která prohlašuje, že je z budoucnosti, považuje to samozřejmě za žert. Toby (Marc Wootton) je posedlý filmem, a když uslyší Rayovu historku o ženě putující časem, předpokládá, že kamarád mu přihrál filmovou zápletku. A cynický Pete (Dean Lennox Kelly), který ničemu takovému nevěří, musí změnit názor, když náhodně nahlédne do budoucnosti baru, který je plný mrtvol a on je mezi nimi. Tato událost uvede do pohybu sérii náhodných výletů časem zpět i kupředu, v jejichž průběhu se tři hrdinové snaží najít pravidla pro cestování v čase a odhalit tajemství, kdo se je bude snažit zabít a proč... Sci-fi komedii z původní produkce HBO režíruje Gareth Carrivick. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velice příjemnej film o cestování v čase. Nepříliš bránici-trhající, nepříliš geniální, nicméně přesto stojící za zhlédnutí. Je to taková komediálnější variace na Los Cronocrímenes nebo Triangle. Závěr drobet přestřelenej, ale celkovej čtyřhvězdičkovej pocit jsem si udržel i po něm. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Miluju britskej humor, miluju Chrise O´Dowda a asi začínám milovat sci-fi. Pardon, science fiction :-) Tenhle film je důkaz. že dobrej film se dá natočit i za málo peněz. Jasně, neni to žádnej filmovej trhák, ale jde o dobře odvedenou sci-fi filmařinu a la The Big Bang theory. A to pojetí, nápady a herce oceňuju. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky britského humoru dobrá volba. Pro ostatní možná nepochopitelná divočina. Já jsem někde mezi a nedokážu se rozhodnout, jestli jsem nadšená nebo to byl je průměrný film. Každopádně je to tak trošku jiný pohled na sci-fi se zajímavým koncem. Mírně nadprůměrné, možná hodně naprůměrné..to posoudím příště. ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce anglicky šialené dielko. Traja ústrední týpkovia mi boli všetci do jedného sympatickí, absolútne všetko som im uverila a riadne ma takto zavčas rána pobavili. Základné pravidlá pri cestovaní v čase: "Don't kill anything, don't fuck anything". Kombinácia mne srdcu blízkych prvkov zafungovala a Defaultovna má novú obľúbenú komédiu. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

No to tedy byla sračka. Prý komedie. Dovolte, abych se zasmál. Příběh byl do určité doby zajímavý. Kretén se jde vychcat a vrátí se do jiné doby. Fajn nápad neomezených možností, tak proč kurva poté následoval sled totálně nudných a debilních nápadů? Herecké trio bylo tvořeno totálními kretény. Konec filmu pohřbil i poslední náznaky koukatelnosti. Lepší odpad! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Krátce před koncem, kdy se Ray (Chris O'Dowd), Toby (Marc Wootton) a Pete (Dean Lennox Kelly) setkají s Cassie (Anna Faris), která právě vyjde z portálu, použije Cassie citát z filmu Flash Gordon (1980), a to "Miluji tě, ale máme jen 14 hodin na záchranu světa." (mi-ib)
  • Grafika úvodních titulků je cílenou parafrází na filmového Supermana. (curfew77)
  • Když je ve filmu podruhé záběr na zdevastovanou hospodu a mrtvé osoby, můžeme si všimnout, že majitel hospody (Nick Ewans) bez problémů dýchá, i když už je po smrti. (VelkejViktor)

Reklama

Reklama