Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá túžba perverznej temnej stránky mnohého chlapského mozgu je uvidieť tento film celý... - a ako to má Zombie vo zvyku, pekne bez servítok ! V skutočnosti ma vlastne prekvapuje, že v tej nekončiacej súčasnej vlne vykrádania a návratov ešte nikto tento podžáner ( reprezentovaný v 70. rokoch nie úplne malým množstvom talianskych filmov či americkou sériou o Ilse ) nevyhrabal...okrem tejto pripomienky zjavne dobre informovaného šialenca Roba Zombieho... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kombinace Nazi exploitation, women-in-prison filmu a vlkodlaků nás musí už z principu zahrnout bizarností. Pak je prostor i pro to, aby kommandant Udo při Ódě na radost neudržel levačku a nebohý Nicolas v pár sekundách orientalismu odhalil počet svých plomb a vlastně i kvalitativní směr své budoucí kariéry.. ()

Reklama

Hawkeye666 

všechny recenze uživatele

Nahé nacistky , vlkolaci se samopali = *, AND...NICOLAS CAGE AS... FU MANCHU!!! = ** Kdyby byl celý trailer v duchu posledních sekund s Cagem, dal bych minimálně 4*. Jinak je to jedna z těch nudnějších částí Grindhouse, i když jako nápad je to výborný - s dobrým režisérem by to určitě mohlo konkurovat Turkish Star Wars nebo The Monster of Yucca Flats. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +plakát, obsazení, Nicolas Cage rulezz -horší kvalita/// Tak tohle jsem chtěl dlouho vidět. Po počátečních rozpacích mě to celkem zaujalo. Jako "trailer" to funguje a jeho námět je zatím málo zfilmovaný, takže bych si dal klidně i celovečerák./// Celkem 62%/// ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Asi budu jediný, ale tento trailer se mi ze všech Grindhousovských trailerů líbil nejvíc. Nejoriginálnější nápad, krásná Sheri Moon Zombie, můj oblíbený Bill Moseley, úžasný Nicolas Cage a ke všemu to má i příběh. Narozdíl od hodně povedeného Thanksgiving by z tohoto určitě mohl být i vcelku vtipnej celovečerák. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)
  • Vlkodlak má ve filmu zbraň MG42 ráže 7.92x57mm Mauser. Tato zbraň byla za druhé světové války nejrychlejší na světě, dokáže vypálit 1200 ran za minutu. (dc125)

Reklama

Reklama