Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 2.7.2011 - Že vraj komédia. Že vraj romantická ! Tak táto oplzlá a trápna hlúposť sa dokonca ocitla na Markíze v primetime s prístupnosťou od 15 rokov. Absolútne som nepochopil čo malo byť vtipné na tom, že hlavný borec skláti všetko čo mu príde pod vtáka, že má za kamoša dementného tlsťocha čo permanentne rozpráva o tom ako masturbuje s grapefruitom, prípadne čo mala znamenať "kreácia" údajne príťažlivej kozy menom Jessica Alba. Vtipnú a romantickú komédiu si skrátka predstavujem úplne inak. (27.6.2011) - Ak by MARKÍZA dostála naozaj kvalitnému prekladu názvu tohto veľdiela, nazvala by ho samozrejme PRETIAHNI SI ŠŤASTIE. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Pritiahni si šťastie sa zdá byť od začiatku veľmi ale veľmi nevydarenou komédiou z radov tých romantických.No namiesto toho na nás útočí(hlavne v tej 1.polovici filmu) nechutným,perverzným a ujetým divadlom s max.nesympatickým a u mňa neznámym hlav.hrdinom,už s tým celkovým postojom k ženskému pohlaviu,ktoré má,nevynímajúc jeho kamaráta perverzného plastického chirurga-detto.Ozaj nie som zvedavá každú chvíľku na obnažené americké silikonové kvázy krásky z USA.Mužskému oku a publiku to určite ulahodí a ocenia to.Chvalabohu jedinou normálnou sa zdá tu byť Jessica Alba alias Cam,a teda,že je!Nič očarujúce,nič svetoborné,čiže nič pre mňa! ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie ve svém rozjezdu, Cook s Albou tvoří skvělý pár. Celou dobu jsem se pousmíval nad nešikovností a zároveň roztomilostí Cam, nad milým konverzačním humorem a vedlejší postavy rozhodně také nic nepokazily. Když ale došlo na osudový sex a Charlie se začal chovat jako psychopat, všechno šlo do háje. Od té doby až po neuvěřitelně slabý konec jsem jen zklamaně kroutil hlavou. 50% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je veľmi sympatické, že do áčkového hollywoodskeho filmu sa po rokoch opäť dostávajú ženské vnady, no ani tie (a je ich požehnane) nedokážu zakryť scenáristickú neschopnosť. Vnútorná logika filmu nefunguje, mnohé scény i celé pasáže na seba nenadväzujú, viaceré motívy sú nedovysvetlené alebo odbité jednou vetou. Good Luck Chuck je hlúpy a trápne nevtipný film, ktorý dal ľudstvu ďalší argument toho, že Jessica Alba je analfabet a nevie čítať. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Stolberg .. Jistě, je spousta důvodů proč dát jen dvě hvězdičky, jenže (a to si přiznám) jsem se slušně bavil! Vcelku originální námět, rozkošná pipinka Jessica Alba (ale hezkých a někdy i hezčích holek je tu skutečně spousta!) a pro mne doposud neznámý Dane Cook je na pár výstředních drobků také v pohodě. Vlastně hodně v pohodě! Místy šílené, nechutné (i hloupé), ale také příjemně vtipné, nasáklé sexem a v závěru přímočaře romantické. Módní 'Judd Apatow' je zde zatraceně cítit (ale neutápí to jeho typicky přepálená stopáž)... 65%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)

Reklama

Reklama