Reklama

Reklama

Bratři Bloomovi

  • USA The Brothers Bloom (více)
Trailer

Co si jen pamatují, byli bratři Bloomovi vždy odkázáni pouze jeden na druhého. Od dětství v ponurých sirotčincích až po luxusní život mezinárodních podvodníků se Stephen (Mark Ruffalo) a Bloom (Adrien Brody) dělili o vše. Stephen hravě vymýšlí rafinované plány, které následně realizují. Bloom ale touží po „neplánovaném životě“ - po skutečném dobrodružství, které předem nenaplánoval jeho starší bratr.
Bloom, který chce s životem podvodníka skončit, je ochoten se zúčastnit jednoho velkého posledního podvodu. Vetře se do života Penelope (Rachel Weisz), znuděné a svobodné ženy z New Jersey, která zdědila velké bohatství. Když k sobě pocítí skutečné city, začne váhat, zda ji chce skutečně oklamat, ale Penelope už je v pasti: je přesvědčena, že se jí naskytla příležitost zažít nezapomenutelné dobrodružství, do kterého je ochotna investovat milion dolarů. Zatímco se ale během jejich cest po celém světě utahuje smyčka Stephenových plánů, začíná Bloom přemýšlet o tom, zda nejde o nejnebezpečnější dobrodružství jejich života. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Deever

Deever (hodnocení, recenze)

"Obsadiť Adriena Brodyho a Marka Ruffala ako bratov je castingový mega prešlap. Nehovoriac o tom, že ani jeden z nich nie je práve ideálom pre komediálny žáner." No, někdy mi zůstává rozum stát.

Uživatel Deever smazal svůj příspěvek.

jdbass

jdbass (hodnocení, recenze)

Začátek, dobrý, dva bratři co páchají klukoviny, ale potom se film rozjede v neskutečnou nudu....

SeanLSD

SeanLSD (hodnocení, recenze)

na Rachel Weisz nikdy nie je dosť hviezdičiek... - a to tvrdím, aj keby som z nej nebol taký posratý ;)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

SeanLSD

SeanLSD (hodnocení, recenze)

veru veru, cit pre architektúru majú tí maníci . . inak vyzerá to tam ako z východnej Európy len zato, že to natáčali okrem iného v Rumunsku, Srbsku a Čiernej Hore - a že aj dej sa odohráva - okrem iného - aj tam i v Rusku... ale každopádne..ako vravím..čo sa príjemnosti týka, tak to je bomba !

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Konečně někoho napadlo zbavit se té neskutečně nechutné dostavby chrámu sv. Víta..

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

Konečne sa niekto zbavil Pražského hradu...aspoň už zahraničáci nebudú mať v Prahe kam chodiť:-))

hunty

hunty (hodnocení, recenze)

co mi to udelali s Hradem ? a proc se mi zda ze tam CR bude jako z vychodni evropy

worth

worth (hodnocení, recenze)

kuul trailer! pisali tam, ze to je podla komiksu? ci som to zle pochopil?

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

ospravedlňujem sa za nekorektnú synopsiu, Rachel Weisz hrá znudenú slobodnú dedičku a nie Brodyho ženu, písané v dobe kedy to vyzeralo trochu inak, fakt pardon!!! premiéra SR, chcem tremín, a verím že ma z neho netrafí !! ˇ)

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Nj, vidíš, co udělá chybějící smajlík... Ale "odpůrcem" jsem se nikde nepojmenoval a to, že půjde možná o podobnou taškařici, ještě neznamená, že bude tak špatná, jak "Andersonova taškařice" ;-))

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Renton: Pripadá mi zvláštne, že odporca Wesa Andersona považuje wesandersonovsky vyzerajúci film za "zatraceně lákavý" :)

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

A pak, že se už do Prahy nejezdí natáčet zahraniční filmy. Tenhle vypadá zatraceně lákavě...

Darren

Darren (hodnocení, recenze)

No tyvoe... trailer pecka, Rachel, Adrian, Mark, Praha... těším moc... ale že sjem Rachel v Praze prošvih, mě teda celkem štve :-/

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Nesmrdí, ale vonia.

A nie je ten slovenský distribučný názov trochu od veci? Preklad pôvodného názvu to nie je určite a jediný "Bloom" vo filme je Brody...

Související novinky

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

21.06.2014

... Rian Johnson. Kdo že to je, ptáte se? Za nepříliš známým jménem se skrývá jeden z nejtalentovanějších mladých režisérů, jenž prorazil středoškolským noirem Zmizení, bavil podvodnickou komedií… (více)

Reklama

Reklama