Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuličky jsou komediální povídkový film o tom, jak ženy manipulují s muži. O drobných vydíráních, o pláči, o slzách, o schopnosti se obětovat pro vysněný cíl, o sexu ve službách, o tom jak využít empatie. Začíná to už v dětství na hřišti a nekončí ani po smrti. Postupem let se ženský mechanismus manipulace rozvíjí, formuje, zraje až dospěje k dokonalosti. Jednotlivé příběhy se odehrávají na techno-party i na katolické faře a završují se ve spokojené domácí rutině dvou starých lidí, kterou už nemůže narušit nic – ani smrt. Povídky o ženách různého věku a životního stylu dohromady složí příběh celého lidského života, který byl díky manipulaci s druhými prožit podle plánu a zároveň ze stejného důvodu promarněn. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

Pedestrian: "Za penize" v Premiere se musi hodnotit stejne tak casto vys jako niz. Tam je uzus, ze plati ty hvezdicky, ktery byly udeleny v kinorecenzi a nemuze se s nima hybat. Pokud se s nima ma hybat, musi to schvalit redakce (takhle se mi podarilo protlacit asi tak jednu zmenu vseho vsudy, ani ten Dobry rocnik jsem nemohl dat za 4 hvezdy).

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Stejně tak jako recenzent má za úkol jakousi (alespoň částečnou) objektivitu, kdežto tady může vyjdářit svůj osobní názor...

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Ta hodnocení se vůbec dost často liší. Viz Civalova rozdílná hodnocení na čsfd a v magazínu Premiere rubrika DVD. Za peníze se asi (musí?) hodnotí výš. :)

Silas

Silas (hodnocení, recenze)

Hvězda Husy na provázku - Jiří Vyorálek - ve filmu. Konečně si ho někdo všiml...

Reklama

Reklama