Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tohle by mohl být kult: Lindsay potácející se hodinu a půl o jedné noze a ruce. Ano, I Know Who Killed Me je hrozný film, ale míra úchylnosti je tak vysoká, že pokud máte slabost pro bijáky tak špatné, až jsou dobré, je tohle zaručený tip. Škoda jen, že když už to té holce tak sluší u tyče, že se neodváže trochu víc, zvlášť když bulvár je jejích odhalených fotek plný. ()

katchi 

všechny recenze uživatele

I know who killed me mám v PC už dost dlouho...když jsem to poprvé zapla, byla jsem dost vystrašená...řezničina není moje parketa. Nakonec jsem se odhodlala a film jsem skoukla celý. Co na to říct. Myslím, že Lin už definitivně skončila s teeen filmama. Je to dobře..myslím, že bylo na čase:) Jenže nevím, zda tohle byla ta pravá role. Film není špatný. Námět je velmi originální. Záměna identit se mi hodně líbí. Ale horší to je s tím filmovým zpracováním. Uchylka na modrou je víc než zajímavá a myslím, že je to skvělý nápad:) horší je to s těma stryptýzovýma scénama a divokým sexem...to bych trochu zkrátila...a místo toho trošku vylepšila celkové pojetí..KOnec byl dost zajímavý...a šílený bylo i jak lindsay s jednou rukou a jednou nohou stihla tolik věcí a ještě zachránit dvojče..:D nojo...americkej film CO se týče Lindsay Lohan, nehrála špatně. Celkem jsem ji to i věřila. Nicméně tento film nikdy nebude hitem...jedině kdyby byl přepracován... ()

Reklama

Saintes 

všechny recenze uživatele

Velice mizerné orgie modré barvy a odpadávajících částí těla. Pokud to byla komedie, zaslouží si to hvězdičku navíc, při scéně s přišíváním prstu nebo u závěrečného duelu s vrahem ve stylu "jak ty mně, tak já tobě" jsem se opravdu zasmála. Pokud to však měl být thiller, bylo něco sakra špatně. A vidět Lohan svíjet se u tyče zase taková pecka není ;). ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Tak to zas bola silná dávka americkej "slátaniny". Lindsay Lohan je naozaj strašná herečka a aby sa to ukázalo, tak jej napomáhal dosť amatérsky scenár. Námet bol dobrý, naozaj sa mi páčil nápad, ale aby sa stále vyplňovalo hluché miesto tým, ako sa Lindsay vrtí pri tyči? Pobaví ale nie stále. Plus ma ešte dorážala digitálna kamera, ktorú začínam nenávidieť. Jedna hviezdička za nápad a druhá za Linday´s Body. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Zlatá malina za Nejhorší herecký pár (Lindsay Lohan a Lindsay Lohan)? Tak to mě hodně rozesmálo :-D. Rozhodně si nemyslim že by to byl odpad. Je teda fakt že vidět Lindsay Lohan hrát v hororu je zážitek, ale obsadit místo ní někoho jiného, tak to nebude tak špatné. Ten neuvěřitelně zamotaný příběh se mi konec konců docela líbil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. Lindsay Lohan dostala stejné ocenění pro nehorší pár a nejhorší herečku a Chris Sivertson si vysloužil Zlatou malinu za nejhorší režii. (Pepinec)
  • Snímek se umístil na 34. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Altadena, Glendora, Santa Clarita, Morro Bay, Los Angeles a v San Luis Obispo (na místech Fremont Theater na 1025 Monterey Street a na San Luis Obispo High School na 1499 San Luis Drive). Natáčelo se od prosince 2006 do března 2007. (noelcoward73)

Reklama

Reklama