Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celulitidová Lindsay, nebo vymetačka mejdanů jak chcete a její neslavný vstup do hororového žánru. Příběh o dvojčatech a maniakovi jenž rád uřezává ruky a nohy mladým dívkám mě zrovna moc nenadchl. Teenagerskou hvězdičku Lindsay Lohan moc v oblibě nemám a přestože se jí několik filmů povedlo si myslím, že by měla raději zůstat v dnešní době už jen u toho chlastu. Děj filmu se neskutečně vlekl, atmosféra stagnovala na nezajímavých pasážích a amaterských tricích, jenž mu měli dopomoci k navození jakého si mysteriozního puncu. Místo toho zde byla k vidění jen fušeřina a gumové prstíky jenž si v klidu připnete sponovací jehlou. Ani se moc nedivím, že film dostal pořádný počet ocenění Zlatých Malin (celkově osm) což je asi rekord. Z kdysi populární herečky se postupem času stává troska, která by měla zůstat raději u toho tančení kolem tyče. To jí docela šlo a celkem jí to i sedlo. I kvůli tomu tenhle film neodsunu do odpadních vod, ale nějaký ten bodík mu přece jen dám. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Zlatá malina za Nejhorší herecký pár (Lindsay Lohan a Lindsay Lohan)? Tak to mě hodně rozesmálo :-D. Rozhodně si nemyslim že by to byl odpad. Je teda fakt že vidět Lindsay Lohan hrát v hororu je zážitek, ale obsadit místo ní někoho jiného, tak to nebude tak špatné. Ten neuvěřitelně zamotaný příběh se mi konec konců docela líbil. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si, jako když vidím film z roku 1993. Tehdy se to tak točilo- trhané záběry, symbolika, retrospektivní halucino prostřihy. A myslím, že to tak asi chtěli natočit- jako retro biják. To bych řekl, že se povedlo. Nevznikla žádná klasika žánru, jen obyčejný film na hranici béčka. Lindsay Lohan je ve filmu přesvědčivá, v klidu ho táhne a drží nad vodou. Je to trochu zmatené, ale není to Hercule Poirot, aby vše sedělo do detailu. Já se chtěl bavit a cpát se při tom kafem a buchtou od maminky, a na to mi tento film bohatě stačil. 60% ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Tady se bude řezááát. Prsty, ruce nebo nohy. T-Bag hadr. Z pokusu o nějaké chytřejší porn-torture ale naštěstí hodně rychle sešlo a spíše se začlo vyprávět jakési podivné mysteriózno v kombinaci s detektivkou, ve které postavy vykonávají všechno později než by mohly, jen aby měl film celovečerní délku. Příliš velký úspěch v oblasti SBIG (So bad - it's good) se taky nekoná, ale své momenty rozhodně má. Ale když se zrovna nedá smát tomu, jak všelijak dokáže Linds využít ve svůj prospěch amputované končetiny, tak vcelku bodují hodně hezké filmové obrázky, kdy jasná modrá barva často jakoby vystupuje před okolí. Příběh je takový natupělý, občas působí divně a nelogicky, ale jeho premisa není úplně zlá a je tedy škoda, že nebyla více dotažena. A Rose McGowan musí být hodně šťástná, když na Lindsay kouká a sama si přiznává, že při tancování u tyče na ní zdaleka nikdo nemá. 2,5* - asi ve mě pořád buší částečný obdiv Lindsay, protože kdo jí tehdy před třemi roky nemiloval? ()

vaja 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nečekala, že se u I Know Who Killed Me člověk taky pobaví... :) Chápu, že se Lindsay asi chce vymanit z rolí v romantických teen komediích, ale v tomhle případě šlápla trochu vedle. Talent nepochybně má, bohužel tady neměla moc příležitostí ho ukázat. Film je lehká variace na úchylárny typu Saw nebo Hostel. Sadisti se u toho tedy poměrně málo vyžijou, přestože o záběry na řezané, sešívané, upadlé a zmrazené prsty tady není nouze. Scénář je jinak naprostá hovadina. Třeba pižlání ruky vraha sekáčkem, nebo při vybité protéze, ehm, se Lohan podaří vykopat hrob... Takže cílová skupina diváků pro tento snímek mi nějak uniká. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Altadena, Glendora, Santa Clarita, Morro Bay, Los Angeles a v San Luis Obispo (na místech Fremont Theater na 1025 Monterey Street a na San Luis Obispo High School na 1499 San Luis Drive). Natáčelo se od prosince 2006 do března 2007. (noelcoward73)
  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. Lindsay Lohan dostala stejné ocenění pro nehorší pár a nejhorší herečku a Chris Sivertson si vysloužil Zlatou malinu za nejhorší režii. (Pepinec)
  • Snímek se umístil na 34. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Reklama

Reklama