Reklama

Reklama

Tři středoškoláci najdou na internetu inzerát, prostřednictvím kterého jakási postarší dáma hledá partnery ke skupinovému sexu. Kluci jsou z toho hned celí pryč a rozhodnou se, že to zkusí. Vydají se k autorce inzerátu, ale vůbec nepočítají s tím, že je u cíle bude čekat něco jiného, než na co se původně těšili, a že se celá jejich cesta během krátké chvilky změní ve strašlivou noční můru. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (282)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Překvapení: Viděl jsem dobrý film od Kevina Smithe. (To není ironie.) Kdyby Abina Coopera hrál Jeff Bridges, byly by ty čtyři hvězdičky úplně čisté. Nekompromisní záležitost jak ze 70. let. Haleluja! Naprosto chápu, že ne všichni ulítávají na nábožensko-masakrální tématice jonesovsko/mansonovského typu, ovšem komentář uživatele ricci.s vládne. (Úplně jsem si ho představil s pěnou u huby a vypoulenýma očima. Chudák prý strašně trpěl, protože "musel počúvať tie náboženské žvásty". Kdo ho k tomu asi nutil? Tihle rozzuření ateisti jsou tak legrační.) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Předně - část filmu je nepříjemně upovídaná. Kázání fanatického kněze je lakmusovým papírkem trpělivosti - blá, blá, blá. Myslí si scénárista, že veškerá omladina jest padlá na hlavu a myslí jen tím mezi nohama? Asi ano. Podá-li vám někdo cizí otevřené pivo z lednice, je to normální? Ne. Prcháte-li před zabijáky se samopalem, je logické, že je postřílíte - nebo se alespoň pokusíte. Může parta amatérských fanatiků střílet lépe než vycvičená jednotka? Dle tvůrců rozhodně ano. Na druhou stranu vítám filmy, které stále upozorňují na fanatické šílence okolo nás. Střelba působí velmi realisticky stejně jako zásahy kulkou. Škoda, že naznačené mysterium bylo nakonec logicky vysvětleno - naštěstí s vtipnou pointou. Závěr mohl vypadat komicky, leč mám obavy, že mocní opravdu takto rozhodují o osudech druhých... ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz hodně muziky. Je to jiný Kevin Smith. Sešel z cesty :) A to je potřeba si uvědomit, a nečekat nic, na co jsme od něj zvyklí. Scénář se snaží stále překvapovat, a byla by škoda cokoliv vyzradit. Určitě se nejedná o Smithův nejlepší film, ale odvaha takhle radikálně odbočit ze zavedených kolejí, podle mě korunovaná úspěchem, stojí za pozornost. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Ten týpek, ktorý zvykol húliť weed pred svojím obľúbeným grocery shopom, chcel riešiť milostný trojuholník švédskou trojkou a urobil z Alanis Morissette Boha, tentokrát konštatuje, že nech je hocijako zvrátená fantázia niekoľkých agresívnych sektárov, keď ich strelíte do papule, proste umrú. Enjoy! Ok a ešte je tam nejaká tá morálna agitka, že človek by nemal byť človeku katom, či už ide o hriech alebo rozkaz. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kevinu Smithovi se povedlo něco nevídaného, když si v jednom snímku stihne zahrát na Michaela Moorea, udělat si sám ze sebe legraci, pomrkávat na filmové nadšence kteří mají něco málo nakoukáno, a k tomu ještě solidně pobavit a držet publikum v téměř permanentním napětí! Vážně chyběli už jen ti čtyři jezdci apokalypsy a efekty za desítky miliónů dolarů na konci, abych vypálil i tu poslední hvězdu! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • Film nemá žádnou hudbu. Celý soundtrack se skládá z písní zpívaných přímo ve filmu. (montana_cz)
  • Kevin Smith měl film v plánu už dříve. Nabídl ho bratrům Weinsteinovým spolu se scénářem filmu Zack a Miri točí porno. Ti ho ale odmítli, protože by prý ponurý scénář nezaujal diváky. (virus10)

Související novinky

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

18.10.2008

Tentokrát si ale místo Achilla zahraje Odyssea. Ale pozor – logická úvaha, že by se mohlo jednat o pokračování antického velkofilmu Trója, je zcela mylná. Projekt studia Warner Bros. The Oddyssey,… (více)

Reklama

Reklama