Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

castor 

všechny recenze uživatele

Scénárista tomu chtěl, aby se potkali a vydali se do svých cílů společně. Všichni tři jsou sympaťáci, takže by se ani divák nebránil sednout s nimi do jednoho vypůjčeného auta, když letecká doprava selhala. Všichni tři se po zranění vracejí na čas domů, tedy nejstarší z nich nastálo. Ona vrací rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru, třetí do party pak míří za svou snoubenkou. Dočkáme se několika náhod, překvapení, milých i vypjatých situací, hlavně jsou až na drobné výjimky uvěřitelné a budou se líbit teenagerovi i padesátiletému divákovi. Tvůrci nabízejí propracované charaktery, příjemnou atmosféru, rozvážné tempo, herci zase velmi sympatické výkony (Rachel McAdams musela být rozkošná i jako dítě, které se vztekalo mezi regály v hračkářství). Tohle je kus, kterým se nás tvůrci nesnaží šokovat, prostě je mile obyčejný a zatraceně dobře drží pohromadě. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nemel moc velke ocekavani i pres to, ze tam hraje Tim Robbins, ktereho mam opravdu rad! Prekvapilo me, co se ve filmu udalo, nevim jestli jsem cekal, ze vsechno dopadne dobre, jako v pohadce, ale mozna ze ano. Nenadale udalosti a vtip v tomto filmu me opravdu oslovili na tolik ze 4* tomu patri zaslouzene! ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní příběh plný životních pravd, uvěřitelných osudů, paradoxů, bizardností, ironií osudu a konce, který jsem tak nějak nečekal, přál jsem těm třema něco víc. Jeden z nejvíce originálních filmů ze všedního života, co jsem v poslední době, možná za celý život viděl. Herci perfektní - Tim Robbins si u mne spravil dojem z Shawshanku, Michael Peňa nebyl protivný a Rachel McAdams byla roztomile milá, krásná...rozkošná. A uvěřitelná. Určitě nebude spoilerem, když řeknu, že je to road movie o třech vojácích, kteří mají měsíční propustku a snaží se vyřešit své problémy a touhy a o těšení se na něco, co nakonec skončí úplně jinak. Recenze na: http://fanmovie.cz/mimokino/the-lucky-ones/ ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Velice pohodový film. Za celou dobu se v něm sice prakticky vůbec nic zajímavého neděje, ale na druhou stranu je to taková pohodová projíďka životem s tak sympatickou partičku herců, jakou jinde jen tak nenajdete. Všichni tři hlavní hrdinové působí neuvěřitelně příjemně a lidsky. Víc takových filmů. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

The Lucky Ones je příjemný road movie, který staví především na výkonech ústředního hereckého tria ( Robbins, McAdams, Peña). Tři američtí vojáci se vrací domů a postupem času zjištují, že mají tolik společného a přitom jsou tolik rozdílní... Jejich příběh se různě klikatí a má pár překvapivých momentů, přesto jsem měl pocit, že se ve druhé polovině děj už trochu táhne. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama