Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

SPOILER!!! A tak šťastně a nadějně to začalo! Konec mě ale vyloženě zklamal, místo toho, aby šli proti svému osudu a udělali ve svém životě nějakou zásadní změnu, vrátili se zpátky do války!. LOOL, dost kontraproduktvní a protiřečící si - vzhledem k moudrům v předchozím ději. Těžká obhajoba amerického vojenskýho systému. SPOILER!!! ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Komické to teda moc nebylo. Spíše psychologické drama. Ten paradox, když je někdo schopný dát se zavřít, ale nakonec se stejně vrátí. Než do kriminálu, tak bych osobně raději sedl na spoj do Kanady s vojínem a její kytarou (doprovod i finance zajištěny), ale každý svého štěstí strůjce. Jediný, u koho se návrat dal ještě pochopit byl Tim Robbins. Kromě toho byl snímek i nudný a pociťově mnohem delší, než uváděná hodina a tři čtvrtě. Ale špatné to taky nebylo. Zajímavé a zároveň nudné - další paradox. 65% ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pohodové, nenásilné × ničím extra zajímavé. Příběhy tří vojáků, vracejících se domů, je sice zajímavé téma, ale ne tak moc. Něco se ve filmu děje, občas se vyděsíte, jak je něco takového může napadnout, občas se nudíte naprosto nelogickými věcmi. Film je to opravdu pohodový, ale to je asi tak všechno. K plusu může být sympatičnost všech tří hlavních postav. Snímek pro klidný večer. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Příjemná tradiční road movie o cestě po státech, o cestě životem, o cestě osudem šmrcnutá velkou dávkou štěstí i smůly.. Lehce náborový scénář pro USA ARMY - kterak ztroskotanec na smysl života přišel.. Tim Robbins, Michael Peña a Rachel McAdams byli velmi zábavní.. Rachel, která většinou vyžírá role nesympaťaček, koupila roli velmi sympatickou a k pomilování :-D ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Štěstí. Neštěstí. Štěstí v neštěstí. Neštěstí ve štěstí. Ta myšlenka jestli to, co děláme a to, co se nám děje, je vlastně štěstí nebo není. Že to, co můžeme považovat za největší smůlu nám vlastně možná zachránilo život. Jen probůh, proč to muselo být postavené zrovna na amerických vojácích, to věčné "děkuji.... ne, to my děkujeme za to, co jste pro naši vlast vykonali" z toho se mi chtělo chvílema dost zvracet. Ale nemůžu tomu odepřít ten potenciál. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama