Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně příjemný film o osudu, náhodách a radostí ale i strastí ze života. Přesně o tom je film Šťastlivci a přesně to všechno se mi právě na tomhle filmu líbilo. Drama tak akorát, v žádném ohledu to nepřežene a komedie taky přesně tak v rozmezí, kde vše plyne naprosto bez potíží tak, jak to napsal sám osud. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $266,967Tržby Celosvetovo $287,567║ by som fakt nečakal že Neil Burger ako režisér bude po otrasnom Iluzionistovi niekedy za niečo stáť ale prekvapil a túto armádnu drámu troch vojenských maródov zvládol dosť dobre, dejovo ide o v skutku pestrú jazdu naprieč Amerikou, kde na prvý pohľad z banálnych udalostí vytrieskal možné maximum, má to správny nadhľad a nechýba tomu sprvána dávka odľahčenia a nádych dramatu /75%/ ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSME ŠŤASTLIVCI, ŽE JSME TO PŘETRPĚLI“...... /// Vona by vobčas mohla zavřít hubu (ukecaná…), latinoameričan, co to koupil do péra a Tim Robbins… ten to taky nemá lehký. A tak si to šukaj přes Státy, vobčas udělaj to co udělat musej (páč přátelství léčí), zastavěj se tam a tady … tak jak to prostě u road movie bejvá, řešej různý člověčí věci a já bych řek – celkem nuda. Všechna ta snaha, jak se vo sebe snažej starat – to by si jeden hubu rozerval. Asi nejsu klikař (nebo se na tyhle filmy vyser!). Vo to víc si cením Emilia Esteveze, kterej mě svojí Poutí dostal. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jak je Amerika hrdá na svý vojáky. 2.) Umím hovno, ale vyznám se v životě (takže voják….). 3.) Thx za titule ,,pedroo“ a ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

venison 

všechny recenze uživatele

Příjemná tradiční road movie o cestě po státech, o cestě životem, o cestě osudem šmrcnutá velkou dávkou štěstí i smůly.. Lehce náborový scénář pro USA ARMY - kterak ztroskotanec na smysl života přišel.. Tim Robbins, Michael Peña a Rachel McAdams byli velmi zábavní.. Rachel, která většinou vyžírá role nesympaťaček, koupila roli velmi sympatickou a k pomilování :-D ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Rozkošně ukecaná Rachel McAdams, skvělá hudba a pár krásných záběrů na krajinu - to jsou asi největší plusy tohoto snímku. Peña s Robbinsem zdatně sekundují a plynulost, se kterou střídají komediální scény ty dramatické je až neuvěřitelná. Rozhodně nejpříjemnější film za poslední dobu a veliká škoda, že se u nás podobné filmy nedostávají do kin - 80%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama