Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně příjemný film o osudu, náhodách a radostí ale i strastí ze života. Přesně o tom je film Šťastlivci a přesně to všechno se mi právě na tomhle filmu líbilo. Drama tak akorát, v žádném ohledu to nepřežene a komedie taky přesně tak v rozmezí, kde vše plyne naprosto bez potíží tak, jak to napsal sám osud. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Príjemná tragikomédia, ktorá popisuje road trip vojakov, ktorí majú voľno po návrate z vojny...a ich road trip je dosť zaujímavý, a to hlavne vďaka hercov, ako už je zvykom Rachel McAdams je milá, vtipná a je dobrým spestrením, Tim Robbins je najlepším z tejto trojice hlavných hrdinov a Michael Peňa, no proste ako to povedať, stačí že je iný...symbolický koniec dodáva elegantnú bodku za týmto príjemným filmom ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Na The Lucky Ones jsem se strašně těšil. Za prvé, že se jedna o road - movie, které mám hodně rád a za druhé, že v něm hraje moje oblíbenkyně Rachel McAdams. Setkávame se zde se třemi lidmi, kteří mají v době dovolené od války každy své problémy, každý má jiný cíl jejich společné cesty. Je pěkné sledovat, jak se v průběu filmu seznamují, navzájem si pomáhají a nakonec se z nich stanou dobří přátele. Jako v každém filmu tohoto typu zažívjí po cestě spoustu úsměvných a dramatických situací. A ty jsou právě kořením road - movie. Škoda je to, že tenhle film se asi nedostane k širší veřejnosti. Herci, kteří zde učinkují by si zasloužili větší pozornost. Tim Robbins hraje pořád skvěle, nijak se s přibyvajicími šedinami nezhoršil. Michael Peña ukazuje, že se vyvíji ve filmovou stalici. No a Rachel McAdams zde zahrála tak dobře a roztomile, že jsem byl prostě nadšen. Jen mě štve, že k absolutnímu vrcholu tu něco chybělo... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Prdlačky do Říma, všechny cesty vedou do armády. Vážně, tomu chyběl už jen v hornim rohu obrazovky zaparkovanej Uncle Sam. --- Jako jo, slušný poselství o předstíraný vděčnosti vůči válečnym hrdinum/pěšákum. Rachel si tu roli přerostlýho, ukecanýho děcka taky střihla s velkou chutí a Michael Peña jedině mile překvapil. Ale víc ani ťuk. Atmosféru jsem z toho osobně nenačerpal ani pozitivní ani negativní. Triage je v tomhle směru mnohem údernější, ta z vás lusknutim prstu udělá zarytýho pacifistu. To Lucky Ones by vás daleko spíš verbovali ... koneckonců už jen těch 20 hadrů by nebylo k zahození, že jo. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty nejsilnější přátelství vznikají na společném prožívání příběhů. Nádherný příběh o osudech tří sympatických lidí. Rachel jsem si zamiloval zhruba tak v prvním záběru a na svý pozici jsme vydržel i po skončení filmu. Obyčejný film o obyčejných lidech se kterýma bych chtěl sdílet svoje radosti o bolesti. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama