Reklama

Reklama

Pucca

(seriál)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy se odehrávají ve vesničce Sugga, kde se Pucca snaží zaujmout hezkého ninju Garu. Garu by ale raději bojoval proti zlým ninjům, Pucca ho však na každém kroku pronásleduje a snaží se o polibek. (MsWampir)

Recenze (33)

Jinrey-1 

všechny recenze uživatele

Takže........ Především, je mi 22, jsem muž a běžně mě nebaví animáky, které pocházejí z Ameriky. Jsem více na asijské anime a tento seriál, mající původ v Koreji, mě naprosto uchvátil. Teletubbies mě vůbec nebavil, ba dokonce hnusil. Simpsonovi by mě nezaujali ale toto je pro mě originální. Já osobně kdybych mohl, stanu se kreslenou postavičkou a vstoupím do seriálu. Vooz na mě udělali dojem a nebýt toho, že Jetix nahradil Disney Channel a tím pádem se s tímto seriálem stal konec ( naštvaný jsem jen co je pravda ), dále bych s napětím očekával nové a nové díly. Pucca má u mě v srdci velké místo a já ji děkuji za příjemné chvíle u TV. Zaručených 5 hvězd ()

Malarkey

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina. Já u toho měl takový pocit, jako kdybych koukal na Teletubbies v jiným provedení. Pro děti je to debilnění mysli, pro ostatní to může být možná kultovka jako hrom, ale já už tu hrůzu nechci nikdy v životě vidět. (0/10) ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Pochopte, toto je čisto merchandise záležitosť , aby sa predávali tričká, kabelky, šiltovky etc. ...inak na tom nevidím nič "pozitívne". ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Popkulturní ptákovinka ve vší ryzosti! . . . "Funny Love!" . . . "Chichichichi... Plop... Cmuk!... Mlask... Puť... Mccc..." Tož tak nějak... 8-D . . . A víc od těchhle lehce erotických >flashovek< ani nečekejte. Ono to totiž stačí natolik, že se chudák Garu i občas těžce zapotí... ;-) . . . Každopádně - skvěle animovaná zkratka, vtipně bizarní, vždy vypointované, dětem nejspíš poněkud motající šišky. Tak šišky, nehledejte v tom hloubku! I když zase... ;-))) - - - P.S. Na dvd umístěno 24 cca dvouapůlminutových skečů ze života téhle sladké hihňající se lehce zamilované dotěrné mršky a jejích kumpánů. Ach ty japonečko malá... Tož "Be like Pucca"...! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vysílano na Jetixu. Velká Británie se opět moc nepředvedla a po otřesných Teletubbies je tu Pucca, která ačkoli přes pěknou animaci má příliš hodně nedostatků, a díky absenci jakéhokoli děje a dost častých přihlouplých brutálních scén se stupidními dialogy je Pucca dalším nástupcem krátkých bezobsažných komerčních seriálů, které mají zabavit děti nehledě na obsah a uštědřit tak rodičům, alespoň chvilkový oddych. Zlatý Fox Kids. 15 % za animaci. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nahodou musim rici, ze tohle je pecka. Rozhodne nejsem male dite, natoz roztomila copata holcicka, ale tento animak je skvele animovany a vetsina dilu ma v sobe uzasne vtipne odkazy na realny svet, ktere male deti nemaji ani sanci pochopit - viz. Pucca v Holandsku apod. Je mi jasne, ze tento serial nemuze zakonite padnout do vkusu vsem, ale pro priznivce humoru ala Spongebob je to trefa do cerneho. P.S.: Hodnotim jiz serial, nikoliv kratke cca. pulminutove skece, ktere sice byly take vtipne, ale rozhodne ne na plny pocet.... ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Kdyby Pepe Le Pew byl holka. A to bez nadsázky. Naštěstí o ní to jenom není, většina děje se mi zdá fixovaná na toho nindžu. I přesto, že Pucca je korejská módní značka. Srovnání s Teletubbies je ovšem nesmysl asi jako strýčka Skrblíka s ježkem Sonicem… ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě je to jeden z nejhorších seriálů na Jetixu, kterých je tam nyní vlastně většina. Když to bylo Fox Kids, dalo se na ten kanál koukat (Louie, Třída 402, Spider-Man,...), teď je tam tahle líbající zrůda, robotí superopice a podobné slátaniny. ()

Miseet odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá zbytečnost, a to jsem z té generace, kdy byla Pucca na samotném výsluní a úplně všechno existovalo s jejím obrázkem a každý to nosil a byl hrozně cool. Já ji sledovala na Jetixu, nebo jak se to zrovna v tu dobu jmenovalo a byla jsem vždy naštvaná, když se tam objevila. Naprosto jednoduchý případ u kterýho jsem zvládla maximálně tak hloupnout. ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě stejná komerční hloupost (toto sousloví nerad používám, ale zde s dovolením udělám výjimku) jako kdysi Pokémon či Teletubbies a jedna z věcí, kvůli které jsem přestal sledovat celkem dobrý kanál Fox Kids, dnes již Jetix. Sympatický názor: Colonist. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tyhle pár vteřinové skeče vždycky příjemně potěšily, ale dnes už bych na to asi nekoukal, 3 hvězdy. ()

COF_666 

všechny recenze uživatele

Pucca vyniká hlavně hrozně hezkou animací a roztomilostí. Sice náplň jednotlivých dílů je více méně primitivní ale koho to zajímá. ()

anusha 

všechny recenze uživatele

ach ak by som bola co ilen trosku viac ako pucca tak by som mozno v siestej triede predsa naozaj dostala mojho spoluziaka tomasa ach jo.... ____ v kazdom pripade sa viem uplne vzit do jej koze a je to pre mna skutocna hrdinka ;-) ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Tak tento nezmyselný seriál má 60%???? No čo narobíme každý má vlastný názor, nemám nič proti jednoduchučkej animácí (napokon aj South Park nie je nejaké grafické terno), ale videl som zopár dielov a absolútne som nepostrehol nejakú čo i len trochu prepracovanú zápletku či niečo čo by aspoň na kilometer pripomínalo inteligentný dej. ()

Reklama

Reklama