Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, že v den svatby zemřela, ještě neznamená, že dovolí snoubenci, aby se zamiloval do jiné. Kate a Henry se měli brát, v den svatby však Kate zemřela. Zabila ji ledová socha anděla. O rok později podlehne stále ještě truchlící Henry naléhání své sestry Chloe a neochotně souhlasí, že navštíví okultistku Ashley, která by mu prý mohla pomoci spojit se s Kate. Duch jeho zesnulé snoubenky by mu totiž jistě řekl, že má znovu začít žít. Henry netuší, že Chloe dala Ashley deník, který si Kate psala, aby mohla působivě demonstrovat své schopnosti. Navzdory Henryho počáteční skepsi je výsledek mnohem lepší, než Chloe čekala. Henry a Ashley se totiž do sebe zamilují. Problém tím však zdaleka není vyřešen. Ze záhrobí se vrátí Kate, přesvědčená, že jejím úkolem je chránit Henryho. Potíž je v tom, že ji nikdo kromě Ashley nevidí, a tak jí nezbývá než ji přesvědčit, aby Henryho opustila. Ashley se po počátečním šoku sice vzpamatuje a odolává všem Katiným snahám, potom však Henry odhalí podvod s deníkem a opustí ji. Radost Kate však netrvá dlouho. Setká se s duchem sochaře, který také zemřel, a po rozhovoru s ním pochopí, že jí vlastně jde o to, aby byl Henry šťastný. A tak se pokusí dát ho s Ashley zase dohromady. Má šanci udělat Henryho šťastným, aby současně nebyl nikdo nešťastný? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kate se má vdávat, ale smůla. V den své svatby na ni spadne ledová socha anděla a zabije ji. To však ještě netuší, že o svého snoubence bude muset soupeřit i po smrti s jinou ženou-médiem, která jako jediná ji vidí. Obě ženy se nemůžou vystát a navzájem se jedna druhé chce jakýmkoliv způsobem zbavit, ale je tu ještě truchlící snoubenec, který se bude muset rozhodnout, s kterou bude chtít žít. Jenže nesmíme zapomenout, že Kate je duch a s duchem dost dobře nejde mít partnerský vztah. Trojlístek Eva Longoria Parker, Lake Bell a Paul Rudd slušně funguje a hlavně je zábavný a milý jako tenhle celý film. Longoria si zase jednou ze seriálu odskočila do filmu, aby se přesvědčila, že je schopná zahrát i něco jiného než "zoufalou manželku". Film zřetelně vykrádá jiné duchařské filmy, ale sem tam přidá i nějaké svoje nápady. Potěší přítomnost roztržitého Jasona Biggse, který ze sebe dělá gaye. Připočtěme si snadno odhadnutelný konec a vyjde nám z toho komedie, která spolehlivě zabije nudu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $7,563,670Tržby Celosvetovo $21,458,111Tržby za predaj DVD v USA $8,353,751 //počet predaných kusov 440,730║ Strašná ale fakt strašná sucharina, kde je len minimum niečoho znesiteľného čo pobaví. /25%/ ()

Reklama

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Obyčejný a trochu i nudný film, který není vůbec zajímavý. Děj je v podstatě hrozně předvídatelný a žádný z herců není nijak sympatický ani nijak herecky nevyniká. Paul Rudd, který je mi ze všech nejblíž je tu jen ňouma, jenž se hrozně jednoduše zamiluje. Lake Bell mi je tedy vyloženě nesympatická a do hlavní role bych ji určitě nevybral. Eva Longoria by se možná i do své role hodila, ale postava je blbě vymyšlená takže kromě pár vtipnějších scén z toho nakonec nic není. Jason Biggs zde hraje taky úplně zbytečnou postavu a celkově je zbytečnost si tenhle film pouštět, nic vám to nedá ani vás to nijak nepobaví. Celý příběh čerpá ze zajímavého tématu, ve kterém se lidem zjevují duchové. Ale oproti filmům jako jsou Duch a nebo Město duchů to zde moc nefrčí. Na druhou stranu film nijak neurazí a pokud vás tyhle typy komedií berou klidně si to puste žádná katastrofa to není. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Film priam vyšitý na nedeľné popoludnie. Osobne nemám príliš rád, keď sa do týchto romantických komédií ťahajú nejaké fantasy motívy, takže to trošku zráža moje hodnotenie, takisto ako nevhodné obsadenie. Lake Bell sa hodí do uletených vedľajších úloh (napr. Hlavne nezáväzne), ale nie do role hlavnej romantickej hrdinky... 55% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nudná kravina, která čóruje všechno možný z podobných filmů jako Just like heaven a nebo Duch, jenže bohužel to na diváka vypouští tak uboze a nudně, že jsou části, kde je to složitý dokoukat do konce, krom toho ani jedna z hlavních postav se mi nelíbila, obě ty holky jsou takový divný a člověk si je ani nějak moc neoblíbí a co se týká Paula Rudda, tak sice ho můžu potěšit, že tady už neni tak strašně mega trapnej jako v 10ti přikázáních, ale to bohužel neznamená, že trapnej neni vůbec, krom toho to zrovna sympaťak taky neni, takže jedinej zábavnej je tam prcičkář Jason Biggs, ale je tam málo a taky to neni nic extra. Fakt děsná slátanina ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Všetky spoločné fotografie Henryho (Paul Rudd) a Kate (Eva Longoria) sú falošné. Ich tváre boli k telám pridané digitálne. (vander19)
  • Keď si Ashley (Lake Bell) zašpiní šaty od horčice, je vidieť, ako si do nej potom Henry (Paul Rudd) ledva namočí svoj hot-dog, ale pri ďalšom zábere však vidíme, že Henry si riadne "nahorčicovaný" hot-dog vkladá do úst. (vander19)
  • Film se měl původně jmenovat "How I Met My New Boyfriend's Dead Fiancee" (Jak jsem potkala mrtvou snoubenku svého nového kluka) nebo "Ghost Bitch" (Duch - mrcha). (HappySmile)

Reklama

Reklama