Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, že v den svatby zemřela, ještě neznamená, že dovolí snoubenci, aby se zamiloval do jiné. Kate a Henry se měli brát, v den svatby však Kate zemřela. Zabila ji ledová socha anděla. O rok později podlehne stále ještě truchlící Henry naléhání své sestry Chloe a neochotně souhlasí, že navštíví okultistku Ashley, která by mu prý mohla pomoci spojit se s Kate. Duch jeho zesnulé snoubenky by mu totiž jistě řekl, že má znovu začít žít. Henry netuší, že Chloe dala Ashley deník, který si Kate psala, aby mohla působivě demonstrovat své schopnosti. Navzdory Henryho počáteční skepsi je výsledek mnohem lepší, než Chloe čekala. Henry a Ashley se totiž do sebe zamilují. Problém tím však zdaleka není vyřešen. Ze záhrobí se vrátí Kate, přesvědčená, že jejím úkolem je chránit Henryho. Potíž je v tom, že ji nikdo kromě Ashley nevidí, a tak jí nezbývá než ji přesvědčit, aby Henryho opustila. Ashley se po počátečním šoku sice vzpamatuje a odolává všem Katiným snahám, potom však Henry odhalí podvod s deníkem a opustí ji. Radost Kate však netrvá dlouho. Setká se s duchem sochaře, který také zemřel, a po rozhovoru s ním pochopí, že jí vlastně jde o to, aby byl Henry šťastný. A tak se pokusí dát ho s Ashley zase dohromady. Má šanci udělat Henryho šťastným, aby současně nebyl nikdo nešťastný? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Šlo to, ale to je tak všechno, co k tomu můžu říct. Komedií na tohle téma pár už bylo a byly mezi nima i takové, které jde nazvat slovem lepší. Tohle je taková věc, na kterou celkem jednoduše asi po shlédnutí zapomenete. A ten závěr s tím strašně rychlým rozchodem, no, to mi připadalo krapet přichvátlý. Tam bych si ten děj dokázal představit jiný. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Paula Rudda mám rád od čias jeho sobáša s Phoebe v Priateľoch. A jeho filmy považujem za dobrú oddychovku počas sobotnej noci, keď už človek nemá chuť si pustiť niečo ťažké na premýšlanie. Rovnako som narazil aj na tento film a tak pár minút po polnoci som to pustil. A po komentoch tu na CSFD som bol milo prekvapený. Film bol zábavný, príjemný a nenáročný. Dokonca na niektorých scénkach som sa aj zasmial: "Budem ti vyprávať o mojich zvieratkách, kľudne aj celú noc". :-)) Samozrejme človek od začiatku vie ako to skončí, ale tento typ filmom proste môžem.... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Kate se má vdávat, ale smůla. V den své svatby na ni spadne ledová socha anděla a zabije ji. To však ještě netuší, že o svého snoubence bude muset soupeřit i po smrti s jinou ženou-médiem, která jako jediná ji vidí. Obě ženy se nemůžou vystát a navzájem se jedna druhé chce jakýmkoliv způsobem zbavit, ale je tu ještě truchlící snoubenec, který se bude muset rozhodnout, s kterou bude chtít žít. Jenže nesmíme zapomenout, že Kate je duch a s duchem dost dobře nejde mít partnerský vztah. Trojlístek Eva Longoria Parker, Lake Bell a Paul Rudd slušně funguje a hlavně je zábavný a milý jako tenhle celý film. Longoria si zase jednou ze seriálu odskočila do filmu, aby se přesvědčila, že je schopná zahrát i něco jiného než "zoufalou manželku". Film zřetelně vykrádá jiné duchařské filmy, ale sem tam přidá i nějaké svoje nápady. Potěší přítomnost roztržitého Jasona Biggse, který ze sebe dělá gaye. Připočtěme si snadno odhadnutelný konec a vyjde nám z toho komedie, která spolehlivě zabije nudu. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že tohle musím psát téměř u každé nové (převážně z USA pocházející) komedie, ale tohle je definice průměru. Tyhle komedie mohou zachránit jen herci, což se tady povedlo. Dvě herečky to zachraňují vzhledem a dva herci tomuto filmu přidávají na vtipnosti. Vtípky jsou většinou očekávané, jediný případ, kdy jsem se fakt zasmál, byla scéna "nezapomeň na ptáka" (takhle to zní dost dvojsmyslně, ale až uvidíte, pochopíte, že to není nic sprostého :-)) a to je na komedii trvající 95 minut, trochu málo. Nicméně jak říkám, vytahovali to hlavně herci - Eva Longoria a Lake Bell jsou prvotřídní krasavice a Paul s Jasonem zase sem tam utrousí lepší poznámku. Ale abych mé hodnocení posunul za hranici průměru, musela by zde Eva chodit minimálně hodinu jen ve spodním prádle… což se nestalo, takže průměr… :-) ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Od romantické komedie čekám, že bude romantická, vtipná (až trošku zlomyslně) a že bude mít aspoň trošku nápad. V mém případě tohle film naprosto splnil. Sice to bylo předvídatelné a nijak zvlášť dějově bohaté, ale to v rámci tohohle žánru ani neočekávám. Lake Bell jsem dosud moc neznala a tady se mi moc líbila, i "zoufalka" Eva Longoria Parker tu byla víc než jen na ozdobu, jak jsem očekávala z upoutávek. Prostě příjemná pohodová záležitost na páteční večer. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v Altadeně a v Pasadeněa v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Všetky spoločné fotografie Henryho (Paul Rudd) a Kate (Eva Longoria) sú falošné. Ich tváre boli k telám pridané digitálne. (vander19)
  • Keď si Ashley (Lake Bell) zašpiní šaty od horčice, je vidieť, ako si do nej potom Henry (Paul Rudd) ledva namočí svoj hot-dog, ale pri ďalšom zábere však vidíme, že Henry si riadne "nahorčicovaný" hot-dog vkladá do úst. (vander19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno