Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don s Rogerem odletí do Kalifornie kvůli jednání s firmou Carnation, vyrábějící džusy. Harry jim dělá průvodce po hollywoodských večírcích. Don si na jedné párty dopřeje hašiš, až ho halucinace ohrozí na životě. Joan se náhodou seznámí s novým šéfem marketingu od Avonu a ve snaze přinést novou zakázku poruší zavedená pravidla. Sloučená firma konečně dostane nový název. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě všechno, co se v desáté epizodě událo, se týkalo firmy a mělo vliv na hlavní příběhovou linii, a přesto jsem díl nehodnotil plnou palbou. Nějak si nemůžu pomoct, ale něco mi tady tak úplně nesedělo. Ani nemůžu říct, jestli to bylo služební cestou do Los Angeles a dalším Donovým raušem, nebo bylo na vině něco jiného, něco mi ale rušilo celkový dojem. / Poučení: Nehul, když chceš plavat. Nebo taky... Neplav, když jsi zhulený. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý trip do Města Andělů vnese do seriálu úplně jinou a atraktivní auru slunné pohody v níž prezentuje ty domnělé divnolidi, již reflektují tehdejší novou vlnu dekadence a odlišného myšlení a opět je velmi pěkné sledovat průnik našich konzervatistů a jejich sympatizaci s těmito myšlenkami, do nichž mají upřímný záměr proniknout, něco jako když v dnešní době vidíte obyvatele důchodového věku nadšených do moderních technologií. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama