Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Sheffield odpad!

všechny recenze uživatele

Jako kdyby nestačilo, že jsem omylem sáhl po rozšířené verzi, jejíž stopáž pomalu sahá na hranici dvou hodin. Ona se chytlavost písniček rovnou zdvojnásobila. Jenže když vynásobíte hovno dvěma, máte hovna rovnou dvě. A kdybych chtěl koukat, jak parta zbohatlíků hraje golf, pustím si raději ČT Sport. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Vlastně lepší než první díl (i přes místní hodnocení). Příběhově je to tak na stejné úrovni, ovšem mnohem vypilovanější jsou písničky i čísla a celkově tomu pomáhá větší využití Ashley Tisdale jako Sharpay. 50% ()

Reklama

elisinka odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička mě vážně dostala ale druhý díl mě doslova převálcoval! Proč nevydělat ještě pár milionů dolarů navíc, že? Na druhou stranu pro takové třináctileté slečny je to možná perfektní podívaná ale jak tady psali přede mnou, myslím i já že DIsney vážně upadá. Kde jsou ty doby kdy se na pěkný a dojemný animák mohli dívat děti i dospělí a užili si podívanou obě věkové skupiny? ()

kamisu 

všechny recenze uživatele

Dvojka mě bavila o něco víc než první díl. Nebo to bylo snad proto, že jsem už byla na tu velkou nudu připravená? Oběma dílům se však nedají vytknout dost dobré písničky - což je asi to jediné, co tenhle film drží nad vodou. Ze závěru "jsme jedna velká rodina" mi bylo sice lehce zle, ale nakonec se to se smíchem a nadhledem dalo přežít. Dávám hvězdičku navíc už jen proto, že Zacu Efronovi to nějak víc sluší :) ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Hit na celém světě? Hmm... možná se ani nedivím. Ne, že by mě tenhle film nějak zvlášť oslovil, ale není to úplně nejhorší. Ano, všichni přehrávají. Ano, je to odhadnutelné a jasné od první scény. Ano, Zac Efron alias Troy skutečně vypadá jako Ken od panenky Barbie. Ale když víte, co od toho čekat a neděláte si plané naděje na veledílo, ujde to. Navíc je to klasicky zamilovaný příběh pro teenagery s posláním poučit o tom, co je v životě důležité, tak proč ne? ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Tesne po zazvonení zvončeka značiaceho začiatok prázdnin začnú všetci tancovať. Troy Bolton (Zac Efron) počas tohto tanca má spodné prádlo raz biele a potom čierne. (ČSFD)
  • Ryan (Lucas Grabeel) i Kelsi (Olesya Rulin) ve filmu vystřídali 13 různých čepic. (Cheeker)
  • Ashley Tisdale řekla, že její nejoblíbenější skladba ze soundtracku je "Gotta Go My Own Way". (Cheeker)

Reklama

Reklama