Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Recenze (585)

Pukancek 

všechny recenze uživatele

Nepadla som z toho na zadok. Namet sa mi zda malo napadity a vyvoj deja takisto. Chybala tomu akcia, dusa.. nieco co by ma presvedcilo o tom, ze vidiet to stoji skutocne za to. Preto 3* ()

hakutu 

všechny recenze uživatele

k tomuhle filmu jsem přistupoval už ze začátku negativně - hloupá animovaná komedie s mizernym nápadem.. ale zpracování a hlavně samotný monstra jsou propracovanější a barvitější - je těžké si je neoblíbit... ale úplně nejlepší na celém filmu je americký prezident který zastinuje všechny hlavní postavy i přes to že mu je věnováno pár minut (moc mu nechybí do oblíbenosti tučňáků a jedné praveverky) takže, vyhlašte hnědý stupeň bdělosti, protože si musim převíknout gatě... ()

Alesss 

všechny recenze uživatele

Jo a jo a jo! Protože je všechno – od patnáctimetrové Susan a slizoidního Bobíka a dalších monstrátek přes jednookého megarobota až po přitroublého prezidenta a vlastně až po samotný příběh – odněkud ukradené, protože je to však ukradené geniálně a vtipně seskládané, protože jako celek to perfektně funguje, proto říkám jo! Ovšem ne a ne a ne! říkám slovenskému dabingu. MegaCicu jsem nestrávil a tak jsem si musel dát české repete s Enormikou. No a těším se na originál. ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, přišlo mi to dost stupidní. Pak jsem to cca po roce viděl znovu (jen z nouze) a docela jsem se smál. A když jsem to dokoukal, tak jsem si film schoval a mám pořád na pokoukání. Můžu doporučit i pro děti, pokud se nebojí chodícího a mluvícího pudinku. ()

Tomingo 

všechny recenze uživatele

Možná, že kdybych tento film viděl ve 3D, tak bych jednu hvězdu přidal, ale ve 2D to byla většinou hrozná nuda. ()

teekanee 

všechny recenze uživatele

Jako dítěti se mi to líbilo o dost víc, pořád se ale jedná o vcelku zábavný animák s pár dobrými vtipy a dobrou akcí. Poprvý jsem na to koukal v angličtině a místo záporáka Galaksara jsem slyšel jenom Dwighta Schruta. 69% ()

Reklama

Reklama