Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cestou v letadle je Sheldon poněkud vyděšený z toho, že Penny stále navštěvuje toaletu. Obává se, že trpí nakažlivou nemocí. A tak musí Penny a Leonard s pravdou ven... (TV Prima)

Recenze (55)

borec999

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mála seriálov, ktorý sa podarilo dôstojne a veľmi pekne ukončiť. Nehovorím že mi Big Bang Theory nebude chýbať. No pri záverečnej scéne v obývačke som mal úprimne pocit, že koniec je správnym rozhodnutím. Dejové linky sa uzavreli, postavy vyvinuli a tvorcovia nám povedali všetko čo chceli a mali. PS: Prejav Sheldona musel dojať každého fanúšika... 100% ()

sheen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dobou se opakuji, že nepíši komentáře k jednotlivým dílům :)) Tento splněný vlhký sen všech nerdů a geeků si ho ale zaslouží. Parta okolo Sheldona a Leonarda mě provázela celých 12 let, doháněla mě k slzám a výbuchům smíchu. Vše jednou skončí a tak skončil i jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který si laťku dokázal více či méně udržet. Poslední dvoj-díl je krásná emocionální rozlučka. Díky za vše. Live long and prosper. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 3 série jsou absolutní top. Dejme tomu do osmé série to nebylo zbytečné a od desátý série je to nesledovatelné. Sheldon se změnil v obyčejného člověka, nesnáším Howardovi haranty. Stupidní a naprosto debilní postavu Berta, co to jako je, proč tam vůbec kurva je. Z geekovskýho nářezu se stala posraná rodinná telenovela. Dokonce i ten Sheldon se musel o Nobela dělit s tou krávou. Zatímco konec HIMYM jsem obrečel a měl plno pozitivních emocí, tohle mě jenom nasralo. Sračka. ()

higuain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Big Bang byl kdysi top sitcom a jestli smích opravdu prodlužuje život, tak mu možná i vděčím za pár let navíc. Bohužel, jak to tak bývá, postupně se vyčerpal. Osobně jsem toho názoru, že konec seriálu měl nastat už pár sérií nazpět, stále poměrně vysoká sledovanost v USA ho ale držela naživu i přes již dlouho pokulhávající kvalitu. Poslední série to nijak nevytrhla, samotný finále se nicméně povedlo a seriál zakončilo velice důstojně, s dostatkem nostalgie i humoru. Škoda jen, že to nebylo o pár let dřív. ()

SamVimes

všechny recenze uživatele

S Big Bangem jsem to zabalil už před pár sezónami, když se z něj stával čím dál tím víc obyčejný vztahový sitcom a frekvence povedených vtipů povážlivě klesala. Teď jsem ale dal dvojdílné finále a byl jsem příjemně překvapen. Zabývá se dvěma docela zajímavými tématy - jednak určitá konstantnost toho, že nic není konstantní, a jednak to, že se Sheldon k ostatním nechová moc hezky a jak to vlastně můžou vydržet. Mezitím padají hlášky, jež převážně trefují terč (když už ne přímo střed), dojde na pár odkazů na staré running gagy, potěší nečekané cameo a úplný závěr dokáže i dojmout. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Finále seriálu sledovalo 18 520 000 diváků, což je dvakrát větší sledovanost než měl pilotní díl Pilot. (Geralt z Rivie)
  • Penny (Kaley Cuoco) měla ve finální epizodě stejné tričko jako v první epizodě Pilot (2007). Howard (Simon Helberg) měl zase stejnou sponu na pásku jako v první epizodě. (Duoscop)

Reklama

Reklama