Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (830)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Snímku s báječnou plážovou atmosférou velmi pomohlo, že jsem jej shlédnul s tlupou přátel na noční pláži v Chorvatsku :-). Jasona Segela jsem znal z jeho v pořadí druhého "důležitého" snímku Kámoš k pohledání, a jestli tam mi moc nesednul, tak v tomto případě nemohla být hlavní role obsazena lépe. Tohle je další z kvalitních amerických komedií, které jsou stále utlačovány zvrhlými peachovinami pro čerstvé teenagery taktéž hollywoodské produkce. Bavil jsem se vskutku královsky, smál se každých několik minut, a navíc si užíval roztomilé pohledy svůdné Kristen Bell. Ta holka má v sobě tolik divokosti, že nechápu, jak se jí daří to tak nenuceně skrývat! Zde není moc co dodat: Judd Apatow je komediální ďábel: jeho výtvory mají koule, jsou zábavné, nikdy neurazí, vždy dokáží dojmout a po celou dobu se na ně příjemě kouká. Těším se na Sandlera v jeho nové produkci. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že zábavné komedie, které se neopakují, které potěší i na poněkolikáté shlédnutí stále existují. Marně se snažím zapřemýšlet, která komedie mě dokázala takhle potěšit jako právě Kopačky, a možná že to bude 50x a stále poprvé. Z obdobného prostředí, což je v mém případě rozhodně ku prospěchu, s příjemnými herci a heračkami, s příjemným příběhem, který se právě neopakuje, který zpříjemní atmosféru s naprosto úžasným stylem humoru, který se jen tak neztratí. Autoři, kteří zplácali tento příběh už mají pár kousků za sebou. Je to 40 let panic, Superbad a Zbouchnutá a abych se přiznal, Zbouchnutá mě také příjemně překvapila, načež zbylé dva rozhodně trapněji vyjít nemohly. Jsem rád, že Kopačky se povedly. Povedly se natolik, že se na ně s radostí opět když budu mít chuť podívám. Je to totiž komedie, která si zaslouží být viděna a být oblíbena. Komedie trošičku vybočující z normálního romantického světa, což dokazuje už název, komedie, která má v sobě tolik absurdit, že je to vlastně život sám, komedie, která prostě dokáže potěšit v jakékoliv náladě. A takových je hodně málo. Pět hvězdiček dávám záměrně. Očekával jsem od ní docela dost, ale zase jsem to sledoval dost nenápadně, nakonec se ale moje očekávání splnilo, a já se nestačil divit. Kopačky jsou pro mě rozhodně komedií roku, jestli ne ještě dál. Z komedií dokážu být na první shlédnutí unešený, ale opravdu dobrou komedii poznám v tu chvíli, když na ní koukám znova a znova se bavim. V poslední době to byla málokterá. Tahle mi za to rozhodně stojí. --- Ty teď nepotřebuješ strkat svýho P do V. - Ne, potřebuju svýho P vypustit na něčí P. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že někdo natočil z určitýho hlediska tak realistickou komedii o chlapech jak jim je a co vyvádějí, když se s nima holka rozejde ... Ten týpek v tom filmu si zažije šílenou bolest, ale pořád je to nic proti tomu, co znám já osobně ... A ta situace mezi dvěma holkama, jak úsměvné a pro mne aktuálně "aktuální" ... Tohle se mě hluboce dotklo a dostalo mě to. Jasně plnej počet ... :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No z filmu, ktery nejak souvisi s Apatowem, je tohle jednoznacne nejslabsi. Na jednu stranu sice celkem prijemna romantika s stokrat provarenym dejem, ktera je ale docela pohodova, na druhou stranu moc nefungujici komedie. Vtipy by se dali totiz spocitat na prstech jedny ruky, ty hodne vtipny, problem je, ze ani tech nevtipnejch tu moc neni. Navic ani skoro dvouhodinova delka filmu moc neprospiva, nakejch 80 minut by naprosto stacilo, vzhledem k tomu, ze se tu toho moc nedeje. Takle to aspon zachranujou herci, docela sympatickej Segel, kterej neni kdovijakej machrik, ale ani to neni typicky hovado, proste fajn chlapek, akorat sem fakt nechapal, proc na nej leti takovy kundy. Z herecek zaujmou hlavne dve hlavni, obe pekny kocky (Bell, Kunis). Mile me prekvapil Russell Brand, cekal jsem, ze tu bude za nejakyho parchanta, ale kdyz pominu ty nektery jeho superprasacky vystupy, tak je to celkem sympatak. Ale stejne me nejvic bavil Bill Hader a jeho dokonaly rady. Jinak komentar se tyka necenzurovany verze, u ktery ale moc nechapu, proc vznikla, tech par fuck se ve filmu ztrati a bez sto padesati zaberu na Segelovo pero bych se taky obesel. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Znateľne lepšie ako Nabúchaná, a hoci možno niekoho trochu prekvapí riedkym výskytom vtipov, absencia kvantity v tomto prípade naštastie neznamená absenciu kvality. Sila Kopačiek je naviac niekde úplne inde. Napriek slabším miestam ide o milý, tak trochu netradičný romantický film a z dielne Apatowa jednoznačne najlepšia záležitosť, ktorú povyšuje na niečo viac aj výborný ústredný štvorlístok. Tuho rozmýšľam, v čom je taká Nabúchaná lepšia a prečo mnohí nechápu, že kvalitná romantika sa zaobíde aj bez silných záchvatov smiechu. A Kopačky kvalitnou romantikou rozhodne sú. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Scenárista a představitel Petera Brennera Jason Segel se svěřil, že nahý rozchod i loutkový muzikál Dracula vycházely z jeho opravdové životní zkušenosti. Měl prý přítelkyni, která se s ním rozešla, když byl úplně nahý, a než se stal úspěšným hercem, zkoušel napsat muzikálovou adaptaci "Draculy" pro loutkové divadlo. (c.tucker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 63,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 105,8 mil. (NIRO)
  • Pravé jméno havajské národní ryby je Humuhumunukunukuapua'a. Česky ostenec klínovitý. (Ruuzha)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama