Reklama

Reklama

Botched

  • Velká Británie Botched (více)

Obsahy(1)

Skupina zlodejov sa pre ruského zbohatlíka snaží ukradnúť veľké množstvo diamantov. Keď už akcia vyzerá byť úspešne prevedená, okolnosti pripravia tím o korisť. Jediný, kto prežije je Richie. Avšak to nemusí byť dlho pravda, pretože ruský sponzor nie je vôbec spokojný s výsledkom. A tak Richie dostáva poslednú možnosť odčiniť, čo pokazili. Musí ísť do Moskvy ukradnúť posvätný kríž. Akcia sa nevyvíja ako dúfal, jeho tým je složený z dvoch nešikovných Rusov. Jeden z nich hneď na začiatku zastrelí nevinnú ženu, po čom utečú aj s rukojemníkmi na záhadné 13. poschodie. A tam sa začnú diať zvláštne veci. (ethos)

(více)

Recenze (90)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ty si Bůh?" ,,Ne, já sem Ďábel!" O.K. rádoby řachanda s pokusem o gore fest, který se nekoná. Trikové efekty na velmi mizerné úrovni, což by nevadilo, pokud by se scéna koupala v krvi. Ale párkrát jsem se zasmál, to zase ne, a tak dám 3 hvězdy. Ivan Hrozný (jako by vypadl z metalové kapely), nábožná rašple s Biblí (zde je jasně ukázáno, že zbraně ženám do rukou nepatří...ostatně vymysleli je muži, že...) a relikvie v podobě kříže. Chvílemi mi sice unikalo, co ta baba chce, ale to zřejmě nebylo důležité. Pobíhání chodbami v rytmu disca a častušek a čekání na to, kdo vyvázne. Proč horror? Že někomu uletí hlava nebo ruka, nebo že se u stropu houpá půlka mrtvoly s vytaženým střevem (co vypadá spíše jako čabajka), ještě neznamená, že dám žánr horror, jelikož strašidelného tu není nic a dokonce se u toho i v klidu najíte. Škoda, že to dopadlo tak nějak asi dobře..... (s protrženým břichem). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Výtečná hororová komedie, nenudil jsem se ani chvíli. Nenechte se zmást začátkem, který ukazuje spíš na kriminálku než na horor, protože to, co přijde po několika málo minutách, už se hororem rozhodně nazývat dá. Stylový zabiják, zábavný postavy i vraždy a spousta krve. A závěr, kdy krev téměř stříká z obrazovky, je podbarven takovou hudbou, že vám naskočí dlouhotrvající úsměv na tváři. Doporučuju. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak to byla docela slušná prdel. Pakliže hledáte nějakou hororovou komedii zkuste tohle. Ikdyž pod pojmem horor tady nehledejte strach, napětí ani hororovou atmosféru. Spíš spoustu krve a nějaký to slabší gore. Botched je docela slušná a hlavně vtipná vybíjená odehrávající se na jednom patře. Sice chápu, že to nemusí sednout každýmu ale dávat tomu odpad mi přijde hodně přestřelený. Já jsem se víceméně u filmu bavil od začátku až dokonce. Hudba je dobře zvolená, děj svižnej(nenudí) a postavy různorodý. Některý jsou cáklý, některý vtipný, některý šílený a Jaime Murray zatraceně šukadelická. Takže za mě jo. Nemám s tímhle filmem problém a dávám pěkný 3hvězdy. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Dimitriji, co se stalo s tvými kalhoty? Zbavil jsem se jich. U Botched jsem dlouho řešil dilema, jestli dát tři či čtyři hvězdy. Snímek to je absolutně průměrný, tedy hlavně co se týče námětu. Jenže musím uznat, že při některých hláškách Borise či Jurije se opravdu nešlo nesmát. A když ještě do toho zasáhl Dimitrij, měl jsem jasno. EDIT: Po zhlédnutí In Bruges, kterým jsem dal *** (nakonec ****), musím hodnocení Botched snížit ze čtyř na tři hvězdy. A nezachrání to ani sexoidní podfukářská Jamie Murray. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Tak předně: Vůbec mi nevadila absurdní brutalita a byl jsem dokonce velmi pobaven tou připosranou atmosférou, která se v úvodu filmu dala krájet. Zpočátku jsem si samým očekáváním málem cmrndnul do trenek, protože něktré podivné figurky "trosečníků v neexistujícím patře moskevského mrakodrapu" neměly daleko ke genialitě. Jenže tenhle film je s přibývající stopáží čím dál horší a horší, místo gradace přichází s každou minutou markantní kvalitativní propad. Jiskřivost ústředního nápadu poměrně rychle vyprchala a pak už jsme se jen potáceli odnikud nikam, přičemž zhruba od půlky to celé tak ňák přestalo být vtipné. Nemůžu ale říct, že by šlo o film, který mě vyloženě prudil. Jenom myslím, že z absurdního ruského dramatu se daly vytřískat ještě minimálně dva plný nákladní vlaky srandy. (2,5*) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Stephen Dorff byl za tento film oceněn na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007 jako Nejlepší herec. (PußyMagnet)
  • Oceněno jako Nejlepší hraný film na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama