Reklama

Reklama

Dylan Dog je jediný soukromý detektiv na světě, který se specializuje na nemrtvé. Jak stojí na jeho vizitce, pracuje jako „vyšetřovatel paranormálních jevů: žádný puls, žádný problém“. Dylan zná všechna jejich tajemství z podsvětí i bratrovražedné spory a jako každý normální člověk je i on stále více přesvědčený o tom, že čím méně se s nemrtvými a jejich nesčetnými problémy zaplete, tím lépe. Zmizelý artefakt, krásná dědička a brutální vražda jej však stáhnou zpět do temného světa nemrtvých. „Dead of Night“ je gotický thriller podle jedné z nejprodávanějších komiksových sérií na světě, „Dylan Dog“. Odehrává se v téměř evropské atmosféře zapadlých uliček města New Orleans, které se pyšní dlouhou a legendami opředenou historií spojenou s nadpřirozenem. (Filmbox)

(více)

Diskuze

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Dala jsem nejvyšší hodnocení nejen proto, že se mi film vážně líbil, ale i proto, že takové filmy (seriály) prostě postrádám. Jsem generace, která vyrůstala na rodokapsech a ženách v ohrožení, kde detektivové Jack Callum a Rick Masters bojovali s nadpřirozenem. 

Je to velká mezera ve filmech (seriálech) a upřímně řečeno mě udivuje, že se do toho ještě nikdo nepustil.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

proč tak nízký hodnocení vy retardi? Máte radši homosexuální stmívání???

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Film získal distributora - Freestyle Releasing, a zároveň s ním i datum premiéry - 29.04.2011.

Hellboy

Hellboy (hodnocení, recenze)

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=QKyFTX48BpE . Mám z toho hooodně rozporuplné pocity. Odklon od komiksů je značný, a to nejen tím, že Dylan Dog je ve filmu Američan a jeho kámoš neni Groucho, ale Marcus. Hlavně atmosférou vypadá film jako nenáročné komediální béčko, zatímco komiks - ač pro děti - byl jaksi zachmuřenější. Soudím podle toho, co vyšlo v ČR. Tak jsem zvědav, co z toho vzejde.

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

nechápu, co by mělo být na Kevinovi slibného? prostě začínající rejža :-P

strougy

strougy (hodnocení, recenze)

choze: Tak mně se to jako komiks celkem líbilo, zvlášť ten praštěný sluha mě bavil. :-) A film by to třeba mohl být i zajímavý...

petero

petero (hodnocení, recenze)

Takže je to podľa komixu? Tak to si rád pozriem. David R. Ellis u mňa jednoznačne zabodoval s Final Destination 2.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Pár čísel comicsu co u nás vyšlo jsem četl a je to o ničem, ale režisér je slibný.

Související novinky

Superman jako epická trilogie?

Superman jako epická trilogie?

01.11.2008

Díky úspěchu komiksové adaptace Wanted je autor předlohy Mark Millar mimořádně při chuti. Už před několika měsíci prozradil, že ve spolupráci s nejmenovaným „áčkovým akčním režisérem“ připravuje… (více)

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (více)

Reklama

Reklama