Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (238)

heyda 

všechny recenze uživatele

Troufám si říct, že poslední díl je nejlepší. Perfektní songy doplněné perfektní choreografií. Kamera též zdařilá. A co se týče těch mladých herců, tak já myslím, že umí. Umí se perfektně pohybovat i zpívat. No asi to musel být tvrdý casting, ale vybrali fakt dobře. Každopádně děj stále plochý a nudný a dělaný vyloženě pro hloupější část diváctva. Ale mě osobně to zas tak nevadilo. Já jsem se docela bavil, párkrát si u filmu i zazpíval a řekl bych, že jde o důstojné ukončení série HSM. Teda alespoň doufám, že je to konec série. ;-) 7/10 ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat k názoru, že jde o nejsladší pár ve filmových dějinách. Zac a Vanessa jsou dokonalí, nenajdete na nich chybu (až na to, že Zac je až nesympaticky hezký a Vanessa je podle mě až moc hubená), vše se jim daří (tedy nejen této dvojici) a jsou tím nejlepším, co je tato společnost (nebo chcete-li celá planeta) schopna vychovat. Do třetice všeho dobrého i zlého se tento muzikál dostává do kin. Zde si nevede špatně, ale na televizní obrazovce by jim to dle mého slušelo více. Ale musím dát celkem dobré hodnocení, protože skvěle zpracované a zahrané choreografie zejména u Boys are back či Scream, které se mi bohužel líbí i hudebně (ano, stydím se). A abych vás úplně dorazil a dokázal vám, že jsem naprostý barbar, tak oznamuji, že se chvíly po návratu kina chystám na televizi a Terminátora. Trestuhodné... ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Je 23:27 a práve som sa vrátila z kina. No, neviem tomu odolať. Bolo to dobré.Skutočne skutočne dobré. Som možno len ďalšia očarená teen.. ale má to niečo do seba. Pesničky boli veľmi dobré, aj keď o stupienok horšie ako tie z predchádzajúceho dielu. Očakávala som, že budem plakať minimálne na konci, ale také sa neudialo.POdľa môjho skromného názoru by už 4 nemala byž o týchto postavách. Celkový dojem lepší ako priemerný. Takže tých 70%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Panebože, nikdy nepoužívám slovo kýč, ale tady jsem to chtěl použít po 3 minutách. Tolik pitomých mouder, pořád jsem si říkal, kdy se to prudce zlomí a všechna ta moudra se začnou parodovat, ale nic takového se nestalo a já aspon na chvilku usnul. Myslel jsem, že to trochu zachrání písničky, ale kdyby hrály dvě pořád dokola, tak bych si toho asi ani nevšim. No to kecám, ale není to muj styl. Jednoduchý sladký popík je snad styl jen pro 12 TI LETÝ HOLČIČKY. ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nepodařilo celý film udržet na úrovni scény z autovrakoviště, která je v rámci žánru absolutně bez chyb. Pokud by tomu tak bylo, tak bychom tu měli téměř kultovní muzikál s obrazem mládeže začátku 21. století. Jenže tomu tak není a celý příběh se točí v primitivním klišé, na jaké náctiletí slyší a berou kina útokem. Tak alespoň to byl kasovní trhák, když už nic jiného. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Technicky najnáročnejšie bolo nakrúcanie scény s valčíkom na streche. Štáb musel vyniesť na 4-poschodovú budovu toľko stavebného materiálu, osvetlenia, rastlín a prístrojov, že museli žeriav naložiť 40 krát. (Tolf)
  • Velký úspěch Muzikálu ze střední proměnil skutečnou East Hight v jeden z nejoblíbenějších turistických cílů v Salt Lake City. (adams89)
  • Toto je první díl z filmové série, který byl uveden do kin. Předešlé dva díly byly vyrobeny i uvedeny jako čistě televizní. (POMO)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama