Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (238)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Muzikál je šíleně růžový film, ve kterém je téměř vše ideální, mnoho věcí (ne-li všechny) dopadne dobře. No prostě jednoduchost. Ale znáte to přísloví - v jednoduchosti je krása. Toto se zde uplatňuje tak z půlky. Příběh je opravdu velmi primitivní, ale choreografie je spíše lepší než průměr a písně ve stylu jednoduchého popu ujdou. Text není složitý a ani ho od Disneye nemůžeme čekat, ale rytmus mají, a to mi stačí. To je na filmu asi nejlepší. Doporučuji pro ty, co mají rádi horory, drama, thrillery a další žánry, ať se tomuto filmu vyhnou obloukem, protože toto je opravdu přeslazený film, ale mně to ani v tomto případě nevadí. ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Nechutný dabing, trapný řeči o budoucnosti vlastních rozhodnutích a jiných blbostech, několik dobrých písniček a ještě lepších tanečních číslech. Ústřední duo mi lezlo na nervy (pořád házeli blbý xichty a povídali blbosti), mnohem víc "sympatická" mi byla sourozenecká dvojice - Sharpey a její dvojče. On měl švih (kpopukání) ona byla nehorázná dilinka, ale alespoň u mě na tváři dokázala vykouzlit úsměv. takže za Ashley Tisdale a scénu na vrakovišti 2 hvězdy. Jinak film opravdu pro malé děti a bárbínky ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

V předchozích dílech byly alespoň chytlavé písničky, ty teď nějak vymizely; nejprve to vypadalo, že by snad mě i mohla nějaká oslovit, ale nakonec se ukázalo, že to bylo jen zdání... nevim, prostě docela nuda... nic jsem od filmu nedostala... ani jsem neměla chuť vyskočit a jít si zavrtět zadkem, což je dost špatný u filmů, kde to muzikou jen hýří... ale je také možné, že to bylo tou řadou dětí, které mi to sledování znechucovaly svým neustálým vyrušováním a to všema způsobama co existují! Víc * to prostě nebude :-) ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Když prominu zajeté příběhové klišé a celkovou disneyho naivní vizi o středoškolácích, vychází trojka jako vítěz ze všech HSM. Už jenom kvůli promakané choreografii (Sharpayno snění), která se v pár číslech klidně může měřit s muzikálovými giganty jako je Moulin Rouge nebo Chicago. Herci jakž-takž byli snesitelní, překvapila mě přesvědčivá Ashley Tisdale kterou jsem poprvé viděla nepřehrávat a skvělí Lucas Grabeel zahrál malou ale nejsympatičtější postavu ve filmu. Naopak Vanessa Hudgens a Monique Coleman stále neumějí hrát. Je celkem jasný, že 13-letý tenhle typ filmu zbožňují, já jim to nezazlívám, ale obdivuju lidi z Disnyho že je pořád baví točit z už dávno provařené vody. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na High School Musical mi nesiahajte. Vanessa, moja platonická láska z rokov dospievania, ako vždy nádherná. Výnimočne aj Ashley, najmä v scéne o New Yorku s veľkou tvárou Sochy Slobody. Veľa tanca, skvelých pesničiek, najmä si zapamätám tu, kde tancovali na streche a efektne na nich spustili dážď. Je to skrátka muzikál, tento diel už nie je ani tak rozprávka ako ten prvý, tento už je nielen pre dospievajúcich, ale kľudne aj pre staršie publikum, akým som už aj ja. Áno boli tam hlúposti, najmä na začiatku filmu. Začiatok ma nudil, ten sa naozaj nepodaril, ale zbytok ma presvedčil a preto dám 80%. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron musel projít každodenním tříhodinovým tréninkem, protože jeho postava je kapitánem basketbalového týmu. (adams89)
  • Toto je první díl z filmové série, který byl uveden do kin. Předešlé dva díly byly vyrobeny i uvedeny jako čistě televizní. (POMO)
  • Zac Efron (Troy) a Vannesa Hudgens (Gabriela), ktorí spolu vo všetkých troch muzikáloch tvorili pár, chodili spolu niekoľko rokov i v súkromí. (Cherry_Bomb)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama