Reklama

Reklama

Blondýnka Kate a její partner Brad spolu žijí už několik let, užívají si života a v jednom mají jasno. Oba pocházejí z rozvedených rodin, a tak sami nechtějí žádnou svatbu, žádnou klasickou rodinu, žádné děti, žádné příbuzné. A to znamená i žádné Vánoce v rodinném kruhu. Proto se každý rok omluví svým rozvedeným rodičům i zbytku příbuzenstva a odletí si užít svátky k moři. Letošní cesta na Fidži však skončí dřív, než začala, kvůli mlze byly všechny lety zrušeny. Bradovi a Kate se nepodaří sehnat žádnou náhradní dopravu, navíc je osloví televizní reportérka do živého vstupu k situaci na letišti. Vzápětí jim začnou volat příbuzní, kteří je viděli v televizi, a tak dvojici nezbývá nic jiného, než slíbit, že během jednoho dne oslaví čtvery rodinné Vánoce. Jsou odhodlaní zkrátit návštěvy na minimum, ale netuší, co všechno je čeká. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (329)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Boha jeho!! Pořád na sebe jen řvali a řvali a pak se usmiřovali a pak zase řvali... No nic extra to nebylo. Dost se mi líbili bratříčci Brada. Především Jon Favreau byl drsnej. Hlavní postavy mi k srdci teda vůbec nepřirostli. Vince měl nejlepší roli ve Vybíjené a podle mě to už nepřekoná a Pravá Blondýnka je prostě Pravá Blondýnka. Taková podprůměrná záležitost, kterou fakt znova vidět nemusím. 40% ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Zase další slátanina...K tomu zaobalená do smyslu Vánoc...Pche...Doufám, že nám Hollywood naukázal standard americké rodiny a společnosti...Možná nám chtěli ukázat, že rozvod, život na hromádce a nevázanost, je ukázkou svobody...To jo!!!...Taková kravina...No a ta americká církev?...Chápu, že v americe je možné všechno, ale když už se vysmívají manželství, tak se samozřejmě musí vysmát i tomu, který manželství stvořil - Bohu..."Čistým je všechno čisté. Ale poskvrněným a nevěřícím nic není čisté."(List Titovi 1,15)... ()

Reklama

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně vulgární a trapný film, který nezachrání ani těch několik vtipných momentů. Vince Vaughn v hlavní roli je nesympatický a nebýt vedlejších postav, které jsou poměrně výrazné bych tento film na kterém jsme byli se školou přežil snad jen díky tomu, že jsem si při něm rozbaloval vánoční dárky :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vánoční komedie? Sám od sebe bych do toho snad ani nešel. I když, Vinbce Vaughna mám dost rád a připadá mi jako dobrý komik (to je asi tím jeho vzrůstem), je to takový milý buránek :-). Reese Witherspoon mi už dlouho nic neříká, vlastně od dob, kdy se z té nádherně baculaté krásky z Velmi nebezpečných známostí stala obyčejná vyhublá blonďatá tuctovka. A nakonec jsem zjistil, že se ke svému překvapení dost často směju a k ještě většímu překvapení, směju se celý film, ne jen na začátku. I když samozřejmě, celý ten zážitek kazil kýčovitý až trapný fakt, že nakonec "dobro" zvítězí, vždyť jsou ty vánoce. Dobře, nepozvracel jsem se, jen mě párkrát natáhlo. A přitom se mi ten začátek tak strašně líbil - vždyť vánoce jsou přece (alespoň toho má každý plnou hubu) o klidu a míru, je snad něco špatného na tom, že si ten klid a mír chce ústřední pár užít na Fiji a ne se svéráznými rodinami? Ona ta rodina občas přeci jen není všechno. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn se snaží co mu síly stačí, jak jsme u něj zvyklí, ale Reese mě ani trošku nepřesvědčila o tom že zrovna ona by měla být tou osudovou ženou se kterou by chlap chtěl trávit celý zbytek života. Ostatní herecké obsazení je, jak už to tak bývá u vánočních komedií zvykem, best of. Vyloženě mě potěšil Robert Duvall v nejburanštější roli své kariéry. Za parádní považuju kostelní divadelní scénu, kterou ovšem opět kazí ta hrozná Reese. Docela příjemná komedoška s minimem vtipných situací, kterou jsou často dost zbytečně za hranou (například Dětský hrad nebo rvačka mezi dospělými chlapy). 45% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Seth Gordon se údajně inspiroval svou vlastní rodinou, kde dle jeho slov o Vánocích byla atmosféra velice napjatá, jeho sestra se po něm „vozila“ a nikdo nechěl jejich babičku pozvat k večeři. (žvanimírek)
  • Na psaní scénáře se se svými vzpomínkami podíleli i představitelé hlavních rolí. (Greg)
  • Vince Vaughn (herec, producent), Peter Billingsley (herec, výkonný producent) a Jon Favreau (herec) jsou ve skutečnosti velmi dobří přátelé. Společně se už podlíleli na několika dalších projektech. (žvanimírek)

Související novinky

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama