Reklama

Reklama

Vzrušení začíná ve chvíli, kdy dobrodružství ožívá! Ben Stiller vévodí hvězdnému komediálnímu obsazení v roli Larryho Daleyho, bývalého nočního hlídače v Přírodovědném muzeu, ve kterém výstavní exponáty po setmění ožívají. Nyní však Larry se svými nočními přáteli čelí novým nebezpečím v Smithsonově institutu, kde poněkud rozmrzelý egyptský faraón odhaluje svůj ohavný plán převzít vládu nad muzeem… a pak i nad celým světem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (495)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller druhýkrát a v podstate rovnako úspešne stráži oživené muzeálne exponáty, hľadá zmysel života a zachraňuje planétu. Tentoraz po boku pôvabnej Amy Adams, skotačivého Abraháma Lincolna a verných parťákov Owena Wilsona a Stevea Coogan. Kým sú v pohotovosti triku kúzelníci, ide film ako namydlený blesk. Ani ten najvydarenejšie digitálny gašpar ale nepomôže preklenúť úzku škatuľku rodinnej komédie. Pochválim aspoň výkon Jona Bernthala. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

První díl byl super a stejně super je i toto pokračování, kdy se dočkáme mnoha nových zajímavých a vtipných postav a kdy je k vidění opět hodně geniálních a vtipných scének. Za všechny například nábor nových záporáků (Darth Vader, Elmo) nebo závěr, kdy se holčička ptá v muzeu faraona Ahkmenraha, k čemu je vlastně ta zlatá deska dobrá. Tohle pokračování mi zkrátka dokázalo parádně prozářit nedělní večer a já jsem jen a jen rád, že toto pokračování vzniklo, protože ten nápad nechat oživnout muzejní exponáty je sám o sobě velmi zajímavý a dává tvůrcům netušené možnosti, kdy se vedle sebe mohou sejít zajímavá zvířata, lidé a další exponáty, které by se jindy nesešly. Navíc si tvůrci zkusili ještě novinku v podobě honičky v černobílém obrazu visícím na stěně v muzeu, což bylo parádní ozvláštnění už tak zajímavého filmu. Já jsem si tenhle film každopádně maximálně užil a jsem z výsledku nadšený a samozřejmě velmi příjemně překvapený. Staří známí smíchaní s novými exponáty, to na mě rozhodně zafungovalo a já tvůrcům tleskám. A ten vtípek během závěrečných titulků s mobilním telefonem a Joeym Motorolou byl takovou pomyslnou třešničkou na dortu. Excelentní, skvělé, vtipné a perfektní pokračování, které se bez problémů vyrovná prvnímu dílu. Jsou to čtyři hvězdy. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Pohodová blbina na jedno, pokud možno domácí použití, z níž je patrné následující - scénář při natáčení zjevně neexistoval, Levy je pořád stejný fušer, Stiller vydělává na další Tropickou bouři, Amy Adams je v roli další pipinky k sežrání a z řetězu utrženému Silvestrimu naštěstí nikdo neřekl, že skládá hudbu k rodinnému filmu o tom, jak se digitální příšerky nahánějí v muzeu. I za to body k dobru. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Pokračování Noci v muzeu bohužel nedopadlo tak dobře jako první. Razantně ubylo na vtipech (pár se jich najde, ale kromě scény šaty/tunika to není nic tak dobrého jako v prvním díle). Naopak přibylo na romantické lince, což filmu spíše ublížilo, a to i když Amelia je zábavná postava. Na druhou stranu se tu najde pár dobrých nápadů (obrazy). 65 % ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Rozmýšľam prečo som nedala odpad..... ale tak určite sú horšie filmy, ale to nič na tom nemení, že je to sračka. Jednotka bola nudná a toto bolo ešte horšie ako tá jednotka. A ako tak pozerám, že to ako vážne chystajú trojku? Preboha a to ako na čo? To má fakt taký obdiv ten film a neskutočne dobre zarobili oba diely? To sa mi nechce veriť.... Slabá jedna hviezdička nech nie som mrcha. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (20)

  • Amy Adams (Amelia Earhart) nesnášela upnuté kalhoty, které na sobě musela při natáčení mít, protože zvýrazňovaly její pozadí. (LittleMonste)

Související novinky

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama