Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 1

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Bartkowiak klesol až na úplné dno, odkiaľ na nás vypľul túto rádoby akčnú sračku. Kristin Kreuk je ( aspoň tu ) dosť hnusná a v scéne na diskotéke mi nebezpečne pripomínala Fantozziho Mariangelu. Zo šialeného generála Bisona tu urobili len nejakého zlého podnikateľa a údajný superzabiják Vega sa tu mihne v jednej scénke kde ho Chun Li skope do kocky tak rýchlo, že si ten chudák ani neprdne. Vrcholom jej eskapád je potom kolotoč na hlave pomocou ktorého vyrazí súperom okolo nej z rúk zbrane, to som sa smial až som sa za brucho chytal. Okolo toho všetkého sa motkajú aj dvaja primrdnutý agenti čo trúsia debilné hlášky a inak sú tu úplne na chuja. Ono je všetko v tomto filme úplne na chuja! So scenárom si niekto vytrel riť, takže sa nedal poriadne prečítať a celé sa to muselo narýchlo zimprovizovať, inak sa tá znôška hovadín nedá vysvetliť. A že vraj Street Fighter s Van Dammom bol zlý... CHÁ-CHÁ, tak čo je potom toto? ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Fajn zábava u které jsem se (moc) nenudil. Je pravda že tam moc akce nebylo, že to byla blbina, že Kristin Kreuk prostě tu Chun-Li nežeru, že příběhovou linii s Interpolem si mohli odpustit atd atd... Na druhou stranu jako adaptace Street Fighteru (resp. kanonické příběhové linie) je to přinejmenším co se týče Chun-Li celkem věrný a ostatní postavy jsou docela zajímavě vymyšlený a podaný (Robin Shou jako Gen, Michael Clarke Duncan jako Balrog paráda... Vega radši no comment, čekal jsem více). A hlavně je to tak nějak roztomile oldschool - klasický příběh, klasické akce, klasická kamera... prostě klasickej průměrnej, ale zábavnej akčňák. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak Van-Damme si může oddechnout, nejhorší adaptace Street Fightera se neúčastnil. Ten cca 15 let starý pokus byl aspoň místy guilty pleasure vtipnej. Tohle je už bohužel jenom nudný a navíc strašně demetní. Andrzej Bartowiak klesnul na režijní dno, neumí natočit pořádně ani jednu scénu. Ty scény nejsou napínavý, ale bohužel nejsou ani tak blbý až jsou vtipný. Je to prostě jenom nehorázně nudný, i když sem tam se nějakej guilty moment najde (internetová kavárna uprostřed slumů, policajti pronásledují špatné auto a vůbec se to neřeší..) Příběh nemá s herní předlohou nic společnýho a vůbec to nedává smysl. Akčních scén a bitek tady moc není a když už přijdou, tak jsou pomalu ještě nudnější než ty kecací části!! Navíc tady hraje skupina těch největších hereckých dřev, které jsou momentálně v Hollywoodu. Kristin Kreuk, Chris Klein, Neal McDonough jsou takový anti-talenti, že to snad není možný. Tam už chyběl jenom Dominic Purcell, aby herecká zkáza byla dokonána, i když Taboo z Black Eyed Peas ho dokáže nahradit. Prostě katastrofa a ať už to prosím na třetí pokus nikdo nezkouší. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Andrzej Bartkowiak mě neuvěřitlným způsobem nasral, kde je jeho cit pro akci???...kde je jeho rozpočtová ždímárna do posledního dolaru aneb točim levně, ale vypadá to dobře!!!...Otřesná srágora, která nemá mít místo ani v regálu videopůjčoven!! Jednou větou: Mnohem horší než filmy se Seagalem nebo JCVD!! ()

ZkuKol odpad!

všechny recenze uživatele

Všem co je přes dvacet, zakazuji! My, co jsme na SF vyrůstali na automatech a prvních PC, na to máme nostalgické vzpomínky a tohle bolí. Sračku s "belgičanem" jsme nějak strávili, ale tohle je moc! Andrzej očividně vyzval Uweho a letos vede. Jak někoho může napadnout obsadit do hlavní role Kristin? Nemám nic proti silným ženským postavám, ale Kristin? Ta, která předvedla svůj nej herecký výkon ve Smallville, když nám ve vodě naznačila všechny své přednosti? Stále také nerozumím scénaristickým ambicím budovat pro fighterské filmy příběh - sociální bouře, psychologie postav, lokace? Navíc, zde je příběh slepený jako novinová koule, se kterou hrají kluci v Africe fotbal - co jsme našli, to tam dáme - až na to, že tohle je tak špatný, že se do toho i kopnout bojíte, aby jste si něco neprovedli. Akce blbá, triky trapné, děj jalový, obsazení zoufalé - Chriss je loser, Michael hlupák, Moon začátečnice, Neal ksichtař a Robin "céčkař" (a to se nebavíme o zálibách:-). Andrzej v Holywoodu nejspíš definitivně končí, po tomhle mu nikdo nepodá ani reklamní leták natož scénář, tržby sucks a fanoušci nasraní. Přesto mě stále udivuje, že když natočíte něco takového, máte ještě koule nechat tomu otevřený konec pro pokračování, jako by měl někdo zájem!? Nejhorší akce roku 2009, která se dostala do kin a překvapivě ji nenatočil Boll... 0% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Auto, ktoré používa Masch, je BMW 730Li. (Johnny.ARN)
  • Pro jediného Robina Shoa se nejedná o první zkušenost s filmem, který byl natočen na motivy videohry. Zahrál si již ve filmech ze série Mortal Kombat a ve snímku DOA: Dead or Alive (2006). (Conspi)
  • Ve scéně na pohřbu jsou všichni oblečeni v černém. Čínskou tradicí je však obléci se do bílé, která je místním symbolem smrti. (Conspi)

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama