Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau :) Ryan Reynolds mě příjemně překvapil :) :) Film je úsměvný, pár minut zpoždění a celá budoucnost se změní - to já vím již z vlastní zkušenosti, ale zde nebyla možnost ani na vysvětlení a hlavní postava upadla do nové životní teorie, kterou rovnou aplikovala :) Nejvíc se mi líbilo, jak svou ženu miloval a nechtěl jí být nevěrný a nechtěl ani využít potencionální příležitosti, jelikož byl opravdu spokojen :) To bylo moc pěkné :) Stuart Townsend v roli kamaráda byl skvěle švihácký a ráda se na něj dívám :D :D Scéna, kdy Reynolds dojde na svoji přednášku pod vlivem všeho možného a vlastně vyvrací svou vlastním teorii, kterou do té doby uplatňoval na společnost - ráda bych viděla jeho další přednášku, kdy by se měl vyjádřit k tomu, co tam podnikl :) Je to tvorba USA, tudíž lehký kýč tam je - ale ne zbytečný a není to až tak přebytečně pře*íčené :) :) Naopak jsem sama čekala, jak moc se to dokáže ještě zamotat a se závěrem jsem byla nadmíru spokojena :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Že by se z Reynoldse fakt začal stávat dobrej herec? No je to nějaký divný, ale tohle už je druhej film v krátký době, co sem s nim viděl a opět zahrál výborně a do filmu skvěle zapad. Škoda jen, že jinak film působí občas trošku přehnaně, hlavně teda co se týká radikálního jednání některých postav, ale námět a zpracování se mi celkem líbily a ty kartičky losovací jsou super ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemna zalezitost. Spis teda komedialni drama nez romanticka komedie, nicmene dulezity je to komedie. Uvod je sice docela suchej, nudnej Reynolds, nic moc se nedeje. Jenze nekdy po pulhodince Reynolds zacne magorit a dostavat se z jednoho prusvihu do druhyho a i kdyz to pusobi misty lehce prehnane, scenaristi to maj docela dobre promysleny, takze nic vylozene nebije do oci. No a velky plus je samozrejme Reynolds, kterej hraje paradne, ma komedialni talent a umi to dobre podat. Navic ve vedlejsi sexy roli doktorka ze Scrubs Chalke. Takze po rozpacitym zacatku nakonec spokojenost. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ryan je dobrý herec. Fakt jako, čím dál víc je mi sympatičtější. V těch smutných scénách se mi tady moc líbil. Nicméně mi Chaos Theory přišel jako lehce nadprůměrný film. Měl zajímavý nápad, ale místama mi to přišlo trochu nezáživné. Ale díky stopáži, kdy film bez titulků má 80 minut, se to v pohodě dalo. 66% (with J.) ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem možná trochu naivně, že se bude tlačit víc na pilu. Ryan Reynolds každopádně táhne celý film a jen díky němu se to dá přežít. Neřekl bych, že je to chlapský film pro chlapy, na to je málo chlapský (spíš bych řekl, že je trochu bezkoulácký), zato je (a to hlavně v závěru) jak jinak než typicky poamericku rodinně-klišoidní podle předem jasných formulí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama