Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

inutihar 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že jsem viděl nějakou vystříhanou verzi, protože jsem nechtěl věřit, že v tom filmu něco nechybí. Pak jsem bohužel zjistil, že to opravdu bylo tak krátké a prázdné. Surfer, Dude selhává jako komedie i jako film o surfování a nejblíže má asi k huličským exhibicím Cheecha a Chonga. Pseudofilozofování o soul surfers to nezachrání. Pokud máte rádi surfování, pusťte si raději něco od Kaie Nevilla, Taylora Steela anebo prostě vyražte někam k oceánu. Hvězdička za to, že bylo natočeno na 16 mm film. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Slátanina z rodu těch debilních. Navíc koukat celej film na věčně zhulenýho a napůl nahatýho McConaugheyho (tradičně neustále s hubou dokořán), kterej pořád čučí do moře a hledá vlnu, to je na mě trochu silná káva. Vypadá to vypadá, že jeho přítomnost ve filmu začíná bejt ekvivalentem k průšvihu (co se týká komedií tak určitě). ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

No riadny omyl, Dude. Tento nezmysel je filmom o surfovaní, kde sa vôbec nesurfuje. Je to komédia bez humoru a zároveň akýsi lenivý videoklip, miestami prerušovaný hulením a kecami, kozami, kozami na predaj a opäť kozami, potom opäť hulením a kecami. Kozy som spomenul? V štyridsiatej minúte, keď sa dovtedy vôbec, ale vôbec nič neudialo, som do toho chcel kopnúť s rozbehom, no počkal som, či sa náhodou niečo nestane. A nič. Všetci ako jeden dlhovlasí blonďáci, Woody ešte ako tak, no McConaughey priam zhulená lopata, pri ňom vyschnutá Alexie Gilmore, všade naokolo partička dementov, kto sa má na to pozerať? Wtf? Sračking. ()

Arronax14 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Surfer, Dude dílko čistě o atmosféře. Není to film s kdovíjakým přesahem, hlubokou myšlenkou ani propracovaným dějem, ale ta pohoda hlavních představitelů je prostě beznadějně nakažlivá. Žádné stresy, žádné potíže, jediné na čem záleží jsou vlny, dá se říct, že člověk by protagonistům někdy i lehce záviděl :). ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Hodnotim to ako skrytu kritiku sucasnych komercnych sraciek, reality shows a ludi schopnych za peniaze spravit uplne vsetko. Tupost filmu sa rovna tuposti generacie odchovanej na sucasnej MTV, ktora musela pri tomot filme slintat blahom lebo ved surfovanie a hulenie je tak cool. Cele je to ubalene v zelenom opare zahalenom, vecne cool usmivajucom sa Matthew McConaughey. Kto rad surfuje si prida hviezdu - dve. Kto nepodchytil skytu myslienku odpocita si bodik. Its blowing off, dude ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Willie Nelson přijal roli, aniž by přečetl scénář. (žvanimírek)
  • Woody Harrelson nazval práci na tomhle snímku "nejlepší (ne)prací, kterou kdy dělal". (žvanimírek)
  • Na konci filmu je po titulcích ještě jedna scéna. (Atjov91)

Reklama

Reklama