Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (353)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rock neni muj buhvijakej oblibenec a kdyz tak uz bych ho cekal spis v nejaky drsny narachly roli v cistokrevny akcnarne tohle je spis takovej krimi thriller s prvky dramatu na dost ohrany tema kterej ale zase kupodivu az tak uplne nenudil nicmene nemusim to za kazdou cenu videt znova akce je proste malo kecu moc a i kdyz si nemyslim ze by Rock hral vylozene spatne asi to neni to co bych od nej cekal jak sem rekl ja sem vuci nemu neutralni ale sem zvedavej jak budou film vnimat jeho skalni fanousci ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo by otec neurobil pre syna aby ho dostal von z väzenia, zničí drogový kartel. Keď len to. A teraz vážne. The Rock v tomto filme bol strašne zamrznutý, keď nikoho neudiera okolo seba tak to nieje on. Ale chvála bohu nablízku boli iný herci, ktorý to troska vyvážili S.Sarandon a hlavne B.Bratt ktorý bol veľmi dobrý. Podla mňa je to akčná jedno hubka, na ktorú si za par dni ani nespomeniem, že som ju videl. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá akčná dráma. Má dosť dobrý príbeh o úspešnom majiteľovi menšej stavebnej spoločnosti, ktorého syn je zatknutý za obchodovanie s drogami, pričom mu kvôli nie práve najspravodlivejšie pojatému systému hrozí vysoký trest a jeho jedinou nádejou je pomoc pri usvedčení niekoho iného. A tak sa otec rozhodne s pomocou protidrogového oddelenia pracovať v utajení a postupne sa zoznamuje s čoraz vplyvnejšími, ale aj nebezpečnejšímí ľuďmi. Spracovanie je na tom dobre, táto zápletka sa dala podať dvomi spôsobmi, akčnejšie alebo civilnejšie a tvorcovia si vybrali práve tú druhú možnosť, s čím nemám najmenší problém. Dej je už od začiatku dostatočne zaujímavý, tempo je úplne ideálne, nenašiel som žiadne slabé miesto a celý ten postup muža, ktorý v tejto oblasti nepozná prakticky nikoho, ale postupne prejde až k najvyšším je podaný viac než dobre, takže je to skutočne vydarená filmová zábava od začiatku až do konca. A navyše sa to snaží pôsobiť čo najrealistickejšie a v rámci možností sa to aj darí. Akcie tu moc nie je, ale tá je celkom slušná. V tomto filme o ňu moc nejde, takže jej malé množstvo určite nesklame, ale aj tak sa tu nájdu dve výraznejšie akčné sekvencie a obe sú dobre zvládnuté. S hereckým obsadením som nadmieru spokojný, síce netuším, prečo si do hlavnej úlohy takéhoto neakčného filmu zvolili práve takto, ale aj tak ma Dwayne Johnson bavil viac než dosť, k tomu výborné vedľajšie postavy, hlavne Barry Pepper ako agent z protidrogového, ale aj Susan Sarandon a Jon Bernthal. Len záporáci mohli byť trochu výraznejší, ale to je v tomto prípade to najmenej. Réžia a technická stránka sú čistým štandardom tohto typu filmu, takže nič výnimočné, ale pre potreby filmu to bohato stačí. Snitch určite nie je film, ktorý by som sa chystal pozerávať opakovane, ale aj tak si moc nemôžem sťažovať, po celý čas som sa bavil nadpriemerne, takže pozretie určite neľutujem. 72% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Věřím každému filmu, ve kterém Rock přijde, zlostně se rozhlédne a všechny vymlátí. Tentokrát však hraje hodného taťku a tak se všechny hodiny strávené přežvykováním bobulí v posilovně jeví naprosto zbytečnými. Nicméně jistou dávku zábavy tento snímek nabídl a já jsem si z něj vzal poučení, že když se mi za dveřmi zjeví kurýr PPL, DPD či DHL s balíčkem v ruce, tak ho pro jistotu střelím do palice, abych si nepřevzal něco, za co bych mohl strávit deset let v base. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ric Roman Waugh by se měl věnovat jenom dramatům z prostředí věznice, v tomhle subžánru je nezpochybnitelným králem (viz jeho strhující Zločinec a nově i uhrančivý Shot Caller)...když totiž překročí hranice subžánru a zkusí natočit klasický thriller o nefalšovaném americkém taťkovi, co kvůli tomu, aby dostal syna z věznice, sejme celý jihoamerický kartel, vyjde mu z toho dost nevěrohodný film (byť na základě skutečných událostí)...chyba je tentokrát ve scénáři (což je v kontextu Waughova psaní s podivem) a taky trochu v castingu - The Rockovi jsem tu roli moc nevěřil...i když se zjevně dost snažil...dokonce mám pocit, že i chvilkami skutečně hrál... Jednoznačně nejslabší Waughův film. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • V akčních scénách spolu s agentem Cooperem (Barry Pepper) účinkuje 98 % reálných agentů DEA, jen 2 % z celkového počtu jsou herci. (Roman.Ticka)
  • Ťahač, ktorý šoféruje vo filme John Matthews (Dwayne Johnson), je kamión americkej výroby 2009 Freightliner Coronado. (Laslo)
  • Původní scénář rozpracoval Justin Haythe, ale teprve po dokončení Ricem Romanem Waughem došlo k jeho realizaci do filmové podoby. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama