Reklama

Reklama

Malý Rambo

  • Velká Británie Son of Rambow (více)
Trailer 2

VOD (1)

Když Will Proudfoot vymýšlí útěk z domova narazí na Lee Cartera, školního rváče. Vyzbrojí se videokamerou a filmem Rambo: První krev. Společně objeví, že jejich vynalézavá a někdy trochu nešťastná filmová dobrodružství mohou začít! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (106)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal od filmu s názvem Malý Rambo a se zavádějícím plakátem, kde se ve vysoké trávě krčí hračkami po zuby ozbrojený kluk s čelenkou výborné komediální drama se skvěle zahranými dětskými hrdiny a ódu na kinematografii, mnohem lepší než "sesterské" Prosíme, přetočte. Je pěkné vidět, jak snadno lze skloubit dramatické prvky jako je matka hlavního hrdiny, po vzoru svých rodičů uctívající sektu, která mimo jiného zcela zakazuje poslouchat/sledovat hudbu či filmy, včetně školních dokumentů a téměř crazy komediální scény jako je téměř všechen hrdiny natočený materiál, nebo dokonalá postava francouzského plejboje Didiera. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu veľmi rád v hodnotení prilepším. Mám rád podobné príbehy....až som dostal v závere chuť pustiť sa s kamošmi do vlastnej verzie Ramba. Detsky naivné a hravé ale aj melancholické a vážne. Obsadenie prevažne britských deciek dopadlo výborne, zábery z First Blood potešia každého zarytého fanúšika a po technickej stránke tiež nemám čo vytknúť. Garth Jennings ma po nie práve najlepšom Stopárovom sprievodcovi po galaxii príjemne prekvapil 75% ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film. Sehnal jsem si ho původně kvůli názvu, který mě zaujal, ačkoliv jsem se dost bál, aby to nedopadlo jako blbina typu Tvrďák Taylor. Naštěstí si jde tento anglický snímek svou cestou a to originální a velmi povedenou! Z celého filmu doslova pryští láska k filmovému řemeslu, je zde pochopení pro malé kluky a ačkoliv jsem si původně také myslel, že se jedná o film pro děti, je podle mě určen spíše starším divákům nebo spíše celé rodině. Obrovské (a příjemné) překvapení! 85% PS: francouzský pozér mi vadil a kdyby měl méně prostoru, bylo by to lepší. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $1,785,505Tržby Celosvetovo $10,870,249║ Chýba tomu primeraný cit a ľahkosť, lebo ťažko sa to niekam zaraduje, ani dráma ani komédia, stále to niekam kolísa bez priameho smerovania, ak by to celé malo takú silu a zábavnosť ako záver mohlo to byť bez problémov za plný počet. Potenciál to veru malo aby to mohla byť neskutočná krásna pocta Rambovi, takto to ostalo niekde na pól ceste. /55%/ ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Jak už tu bylo zmíněno, najdou se tu paralely k Mostu do země Terabithia - přátelství dvou dětí, co ani nemohou být rozdílnější a z naprosto odlišných rodinných prostředí; síla dětské fantazie a touha žít někde jinde a jinak . Vše doplňuje výborná vedlejší postava francouzského výměnného studenta Didiera (ty jeho červené boty a kalhoty jsem mu tiše záviděla...). Film pro všechny, co jako děti vymýšleli vlastní komiksové figurky a toužili po ryzím kamarádství a taky pro všechny, co viděli Ramba jako jeden z prvních kultovnich filmů pár let po revoluci v kině. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo převážně v anglickém městě Berkhamsted, v okolí domu Ashridge Estate v Hertfordshire. (Terva)
  • Ve filmu se Will (Bill Milner) a Lee (Will Poulter) dostanou na diskotéku, kde si zaskáčou na skladbu „Just Can't Get Enough“ od britské elektronické kapely Depeche Mode. (Trajektt)
  • Garth Jennings a Nick Goldsmith svou práci na filmu přerušili, aby se mohli věnovat produkci filmu Stopařův průvodce po Galaxii (2005). Poté se k projektu opět vrátili. (Terva)

Reklama

Reklama