Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Původní televizní seriál, volně navazující na první řadu, která byla natáčena původně pro polskou televizi v Bielsku-Biale. Po skandálním zásahu katolické církve se však v rodném Polsku vůbec nevysílala. Pořad publikuje internetová televize Stream.cz. (ČSFD)

Recenze (125)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +sešla se tam dobrá parta herců -není to vtipné, ani moc sprosté, nejsou tam holky :-)/// Vhodé tak možná jen na Stream. Čekal jsem od toho mnohem víc. Nejen po stránce vtipu, který tady je hodně skromný, ale i po strance nápaditých scének, kterých se tu skoro nedočkáme. Nudil jsem se./// Celkem 30%/// ()

Axxym 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že první díly jsou slabší, zejména proto, že již z tak krátké metráže ukousává rekapitulace minulého dílu, nicméně Čtvrtníčkův všudypřítomný rukopis geniálních postřehů a parodizování "lidového" humoru mne nemůže nechat chladným. A komu se to nelíbí, tak to nepochopil, je u mě Čudák (Viktor) a ať jde třeba na kožní :-) ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už ta znělka napovídá, že tady půjde o něco mimořádného. Podmanivý hlas Alfreda Strejčka obstarává průvodní slovo, aspoň v několika úvodních dílech... a ty podle mě patří k tomu lepšímu, co tento seriál nabízí. Kultovní hlášky, průpovídky a pointy, vše obzvláště vtipné... a hlavně: tak přirozeně zahrané, jak kdyby to bylo opravdu jejich pravé řemeslo. Jak to ti hňupi hráli, to bylo prostě dokonalé a nutno říct, že se tady sešla pěkná partička hovad. S pozdějšími díly to pomalu ztrácí dech a nápady se stávají obehranými a poněkud primitivními, ale i tak jsem se skvěle bavil. "Na nás tady nikdo řvát nebude. Na nás žádný kožaři řvát nebudou. My jsme šlechta. My jsme gynekologie. A to není žádná felčařina... Víte, já mám pocit, že gynekologie má tu nádhernou vlastnost, že lidské tělo nejen léčí, ale také je z gruntu mění. Nelítostně a jednou pro vždy. A v tom je její nebezpečí i krása. Gynekologie jde pod povrch, jde do hloubky. A komu se to nelíbí, ať jde klidně na kožní." Robert Nebřenský by si za tohle zasloužil oscara, bylo to jak ze Shakespeara. A nejen tohle. Jedna z jeho životních rolí. ()

bernau84 

všechny recenze uživatele

neustále se potkávám s lidmi kterým se to po prvním vidění nelíbí a tim pádem to pošlou někam do vod jedno až dvouhvězdičkových... mě se to taky moc nezdálo napoprvý ale po takovym třetim shlídnutí všech epizod se fakt bavim!!! občas sice zazní vtip nevtip ale celkově se to povedlo když si člověk veme že je to tvořeno pro stream.cz prakticky zadarmo... - To je Zrzavý.... ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl sestavit seznam komiků z postkomunistických časů, které mám nejvíce rád, nechybělo by tam určitě jméno Petra Čtvrtníčka. Jeho Česká soda a Ivánek jsou v podstatě nezapomenutelnými výtvory. Nicméně tohle mi absolutně nesedlo, komika je úplně někde jinde (podstatně vulgárnější) a jen minimum vtipů se trefuje přesně do divákovy bránice - za to také ty dvě hvězdy. Když jsem už mluvil o tom seznamu... totéž platí i o Jiřím Lábusovi, jen v bledě modrém. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V čase 1:30 si pan doktor Vlk (Marek Daniel) strhne roušku z hlavy, ale v dalším záběru jí má zase na bradě. (Likan7)

Reklama

Reklama