Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Původní televizní seriál, volně navazující na první řadu, která byla natáčena původně pro polskou televizi v Bielsku-Biale. Po skandálním zásahu katolické církve se však v rodném Polsku vůbec nevysílala. Pořad publikuje internetová televize Stream.cz. (ČSFD)

Recenze (125)

tavvva 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí, že genialita tohoto seriálu zůstává lidmi nepochopena. Jsou filmy a seriály, které jsou o ničem, ale hrají si na to, že jsou o něčem, naproti tomu Gynekoligie 2 svou dějovou prázdnotu / kýčovitost dává okázale najevo - doslova na tom staví! Stejně tak staví na zcela dokonale zvolené skupině aktérů, kteří se vzájemně výborně doplňují, kteří s ukrutně vážnou tváří dokážou plácat šílené hovadiny a bez kterých by seriál zcela ztratil svůj specifický a nezapomenutelný charakter. Prostě nával absurdit / čtvrtníčkovské odrůdy superkameňáků / hrané stupidity - kombinace, která mi přijde vysoce zábavná a hlavně ve srovnání s tou haldou komerčního tuctového balastu, kterým se dnes vycpávají kina, výrazně originální. Pokud by snad někdo měl snahu tvrdit, že toto jsme už viděli v České sodě, tak si s ním dovolím nesouhlasit, připouštím jen, že je to sodou trochu načichlé. Dávám jednoznačně a bez váhání 5/5. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Dokážu si dost dobře představit, že Gynekologie 2 vypadá "na papíře" neskutečně vtipně, ale její obrazové zpracování za námětem poněkud pokulhává. Potenciál Čtvrtníčkova scénáře zabijí nudná režie. Na druhou stranu tento miniseriál obsahuje pár skvělých (ale bohužel právě ne úplně využitých) detailů a konec konců je mnohem lepší než kožní svrab:-D. Stále však spíš maximálně za 50%. ()

Reklama

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Humor Petra Čtvrtníčka mám docela rád, ale tenhle seriál se mu vážně nepovedl. Popravdě jsem měl docela problém vůbec se na "Gynekologii 2" dodívat, protože mě to fakt, ale fakt nebavilo. Neříkám, že bych se nikdy nezasmál, ale přistoupit na kadenci 0,2 povedeného vtipu na díl fakt nemůžu, je mi líto... ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl sestavit seznam komiků z postkomunistických časů, které mám nejvíce rád, nechybělo by tam určitě jméno Petra Čtvrtníčka. Jeho Česká soda a Ivánek jsou v podstatě nezapomenutelnými výtvory. Nicméně tohle mi absolutně nesedlo, komika je úplně někde jinde (podstatně vulgárnější) a jen minimum vtipů se trefuje přesně do divákovy bránice - za to také ty dvě hvězdy. Když jsem už mluvil o tom seznamu... totéž platí i o Jiřím Lábusovi, jen v bledě modrém. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je paráda. Je to sice nerealistický, místy trapný, ale pokaždé, když to vidím, mě to dokáže rozesmát. Takový ten čtvrtníčkovský humor, kdy Čtvrtníček je borec přes intonaci různých větiček. Obyčejná věta, když byste jí pověděli vy, nejspíš na ní nebude nic vtipného, a Čtvrtníček to umí vždycky říct tak nějak zvláštně, že to i občas celkem vtipný je. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V čase 1:30 si pan doktor Vlk (Marek Daniel) strhne roušku z hlavy, ale v dalším záběru jí má zase na bradě. (Likan7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno