Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Poměrně bezzubý 'trainsploitation' horor, nejblíže má skutečně asi k HOSTELu - který je ovšem mnohem zábavnější. Část týmu amerických zápasníků a zápasnic se zdrží a nastoupí až do vlaku, ze kterého je úniku leda tak po částech... Po cestě do Oděsy bude spousta času poznat spolucestující zlořády - doktorku, průvodčího, řezníka a dva vidláky. Je to velký průměr bez nějakého většího spádu. Jelikož mám podobných filmů nakoukaných řadu (ale snad i kdybych neměl), vůbec ničím mě to nezaujalo. Hlavní hrdinka byla zajímavá na pohled a řezník měl taky charisma, ale to je tak asi vše. Hrůza to není, prostě jen polozáživná naředěná 'drsňárna' - (ne)berte. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„My tu neumřeme!" „Uáááá! Plesk, křup." Předně  - zdejší obsah je totální blábol a patří k jinému filmu. Sportovci se nepotkají ve vlaku a nejsou mučeni. Části sportovců s trenérem ujede vlak do Oděsy, protože pětice mladých si vyrazila v noci na party. Naštěstí dostanou nabídku od milé dámy k cestování jejím soukromým vlakem. Netuší však, že jde o pojízdnou nemocnici... Solidní gore (stahování z kůže, vybírání orgánů, řezání, podřezávání ad.), slušná kamera a místy napětí. A co se nepovedlo? Američani jsou úplní blbci, a i když jsou zápasníci, byť studenti, nedokážou se ubránit. Co uděláte, když sejmete řezníka? Dorazíte ho. Co udělají zdejší zápasníci a zápasnice? Nechají ho být, aby jim to později nandal. Vůbec hlavní hrdinka Alex se chová jako úplná kráva, až se jeden diví, že to dává. Je to škoda, jelikož pak to těm pablbům skoro přejete, místo abyste jim fandili. Jinak dobré. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden americký pohled na východoevropský vidlákov. A to mnohem méně kvalitní než ten Rothův. Fanoušky gore hororů Train nejspíš neurazí, ale hledat zde byť jen náznaky chytrého příběhu je zbytečné. Ten film je občas tak připitomělý, až to skutečně působí zábavně (kupříkladu bulharský zabiják, jemuž se oběť schovala pod vagón, jej radši vlastnoručně odtlačí, než aby se pro ni sehnul). Strašné je i herecké osazenstvo, mezi kterým kupodivu nevyniká ani Thora Birch, neboť ani jí nelze uvěřit žádnou zahranou emoci. Train si sice dovolím označit za jeden z těch snesitelnějších hororových kusů, které jsem v posledním cca měsíci viděl, avšak i tak to bude pro většinu diváků ztráta času. Takže radši nebrat... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka amerických športovcov odchádza na Ukrajinu do mesta Odesi. Noc pred odchodom podaktorí navštívia párty, vďaka ktorej zmeškajú spoj na presun. Jedinou a poslednou možnosťou sa stáva cesta vlakom. Toto však nie len tak obyčajný vagón pre cestujúcich. Boj o život sa môže začať! Horor tak veľmi podobný tomu našemu, "slávnejšiemu" Hostelu. Kde sa vraždilo pre "zábavu", tu je to pre "dobro" ľudí, ktorí nemajú hlboko do vrecka a ich jedinou záchranou života sa stáva nová oblička či srdce. Všetko v tomto horore sme už niekde videli. Nie je tu nič čím by prekvapil. Gore je vskutku vydarené a fanúšik hororu si príde na svoje. Škoda toho rozuzlenia. Nebyť záverečnej, nelogickej "debility", kedy mladá ( 50 kg ) slečna po niekoľkých úderoch päsťou, či dokonca kopancov do ksichtu ( od "pandrláka" vyzerajúceho ako Golem, ktorý nemal problém posunúť vlak RUČNE!! ), všetko "ustojí" a navyše svojho protivníka dokáže, jedným chmatom, ala Warrior, "zlomiť", mohlo to byť o jednu hviezdu navyše - 60%. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Další variace na evropský humusáky aneb parta debilních amíků v čele s velehnusnou hlavní hrdinkou vs. stádo košickejch průvodčích z Ruska. Co se týče děje je to samozřejmě kravinka a postavy se chovaj jako hlupáci ale gore je na slušný úrovni a neurazí. Králem hororů na kolejích ovšem zůstává Midnight Meat Train. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama